Autor: Tanjug

Info
16.08.2018.
17:57 > 19:33
Konačno se "stišala" epidemija malih boginja, te je u julu bilo 50 obolelih, a u avgustu do sada njih šest.
  • Dragan

    17.08.2018 11:45
    Smesan i proizvoljan text
    Novi info za neobavestene...
    Od 1980tih 30 godina nije uradjeno ni jedno nezavisno ispitivanje vakcina. To je trebalo u Americi da odradi drzavna agencija koja je na sudu morala priznati ove godine da nista nije uradila, jer nije imala dokaza. Ostaju testovi samih proizvodjaca koji nisu ludi da ih odrade kako treba. U placebo ubacuju aluminijum (inace pojacivac imuno odgovora i neurotoxin) da bi rezultati bili slični. ALIMS samo prepisuje testove proizvodjaca, ne rade nista sami. U Americi je udruzenje majki odradilo nezavisno testiranje vakcine u StLuisu, rezultat je velika kolicina Glifosata. Alumininum standardno iznad dozvoljenog. I kod nas ce biti to odradjeno. Mislim da ce sedi čika od muke pojesti svoju bradicu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna