Autor: Tanjug

Info
23.08.2018.
08:05
Nedavno otkrivanje pošiljke sa bebom pitonom otvorilo je pitanje odgovornosti pošiljalaca, ali i odgovora države na brojne zloupotrebe te poštanske usluge.
  • Mirko

    24.08.2018 18:15
    Gestapo
    Ovo je dokaz da se posiljke pregledaju mimo naseg znanja . Kako ovaj tekst najavljuje vecu kontrolu,moze se dogoditi da starije postanske sluzbenice odbiju mladjim damama slanje paketa sa vibratorima, jer su veoma slicni Pitonu ! Salu na stranu,pojedinim usijanim glavama nije dovljno uskracivanje slobode medija, sad se kidisu na prava gradjana.
  • Nemanja

    23.08.2018 16:51
    Obzirom na to kako se carina i pošta ponašaju prema našim pošiljkama, treba da šaljemo samo zmije otrovnice.
  • JovaNS

    23.08.2018 11:44
    "Those who would give up essential Liberty, to purchase a little temporary Safety, deserve neither Liberty nor Safety." Bendžamin Frenklin

    U prevodu, oni koji daju osnovnu slobodu da kupe malo privremene bezbednosti, ne zaslužuju ni slobodu ni bezbednost.

    Tajnost i nepovredivosti pisama i drugih oblika komunikacije (uključujući i poštanske pošiljke) je osnovna sloboda. Kako ju je lako oduzeti sopstvenim gradjanima, pogotovo kad se niko ne buni. Osnovni argument je i tada, još za Frenklinovog vremena, bio "To je za vaše dobro, da biste bili bezbedniji".
  • Danilo

    23.08.2018 08:32
    Odgovornost postara
    Treba uvesti i odgovornost postara kod ostecenih posiljaka, tj.otvorenih posiljaka.Mnogo ceprkaju po paketima

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna