Autor: Beta

Info
10.10.2018.
22:15
Ne treba olako ugasiti tri fabrike petrohemijskog kompleksa Srbije HIP Azotaru i Petrohemiju iz Pančeva, i Metanolsko-sirćetni kompleks iz Kikinde, već im treba tražiti kupca u svetu, što praktikuju sve zemlje, rekao je profesor Ekonomskog fakulteta u Beogradu Ljubodrag Savić.
  • JovaNS

    12.10.2018 10:08
    ""Ne vidim ništa neuobičajeno u tome da se te fabrike nude na prodaju u direktnim susretima predstavnika naše vlasti sa političarima drugih zemalja. Barak Obama je kao predsednik Amerike posredovao u prodaji Boingovih aviona saudijskom kralju za 26 milijardi dolara i niko to nije ocenio kao lošu stvar", rekao je Ljubodrag Savić."

    Razlika je izmedju prodaje proizvoda fabrike i prodaje same fabrike, tj. kompanije. Nuditi proizvode kompanije koja posluje u tvojoj zemlji je ok. Nuditi svoje "porodično srebro" na prodaju strancima nije.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna