Autor: Danas

Info
21.10.2018.
07:52
Sistem socijalnih karata trebalo bi da zaživi do kraja 2020, a punu primenu da dočeka do kraja mandata ove Vlade, odnosno godinu dana kasnije, ističu u Ministarstvu rada za Danas.
  • Inspektor Višekruna

    21.10.2018 11:17
    Trula država Danska
    Paštete, ulje i deterdžent za glasača?
    Znao sam da naši nisu ovako nešto smislili, nego je to došlo sa zapada!
    Davno je napisao Šekspir "Something is rotten in the state of Denmark".
  • Sone

    21.10.2018 10:41
    Lazi, prevare i svašta ponesto
    Kako se ugledate u Danska kad je u pitanju sirotinja.... Kako se ne ugledate koliko u Danskog imaju lekari specijalisti plate, inžinjeri, profesori.... ..Proveravacete dečije dodatke, socijalne pomoći, proverili Vas...
  • Lola

    21.10.2018 10:36
    Liman 3
    Pre deceniju tri, cetiri... zgrade je održavao jkp "Stan" sa kojim smo bili zadovoljni. Predsednici su bile komšije iz zgrada uglavnom vitalni penzioneri koji bi to radili kao komšije, kao neko kome je stalo do toga gde, kako žive on i njegove komšije tj mi i sve u dogovoru. Bilo je svakakvih situacija ali smo znali ko nam ulazi u zgradu koji električar, serviser lifta, vodoinstalater.... Sad se ne zna ko pije, ko placa ko nam uzima novac, ko se pre podne šunja po zgradama, zasto je došao ..... Sve nesto zurimo, menjamo usvajamo a, onda shvatimo da je ono pre bilo manje stresno, manje koštalo i bilo dobro.... A, zgrade su sve starije,a i mi takodje.
  • Osoba M

    21.10.2018 09:00
    Genijalno
    Ajd sad nemojte produziti mandat naprednjacima, čik, čik

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna