Info
31.10.2018.
19:41 > 14:26
Vršnjačko nasilje među decom javlja se u ranoj dobi, ali ga roditelji neretko prećutkuju smatrajući to samo "dečjim nestašlucima".
  • Kaćanka

    01.11.2018 10:31
    @Luka Laban
    Ti si moj idol za ovaj komentar, narocito za zene sa dva prezimena!!
  • Luka Laban

    01.11.2018 09:01
    Неколико ствари које ми упадају у очи: 1- ови што за све окривљују 90те, само што Слобу нису именовали. 2- ПЕ-ПСи екипа без које смо некад знали да васпитавамо децу и живимо лепо. 3-кад год не знаш како да васпиташ дете, питај жену из нво која има два презимена. 4-ни једног мушкарца у тексту!
  • Logi

    31.10.2018 23:23
    neobavezno
    Ministarstva imaju taj neobavezan pristup realnosti i resoru koji pokrivaju što se vidi na kraju ovog teksta u pasusu o odricanju od odgovornosti. To negde govori o (ne)upućenosti u materiju, (ne)postojanju precizne strategije i (ne)spremnosti da se preduzmu konkretni koraci. Isto tako kada izdaju mišljenje ono nije samo neobavezujuće već često i neupotrebljivo. PItam se čemu onda ovi organi i njihov rashod u budžetu. Ako ćemo (nastaviti) da stvaramo generacije nasilnika i žrtava, onda bar rashod u toj sferi možemo da eliminišemo i da prestanemo da fingiramo institucionalnu reakciju na problem. Ova tema nije od juče pa me još više čudi skroman napredak u reakciji i diplomatski ton i okolišanje. Stategija - propis - prevencija - represija. To je sistem i redosled. Svaka čast za 021 i njihovu inicijativu, ali ona je samo ambijent u kome neko dalje mora da radi svoj deo posla. Da li će?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna