Autor: RTK2

Info
12.11.2018.
22:10
Premijer Kosova Ramuš Haradinaj izjavio je, komentarišući najavu Srpske liste da će posle odluke Vlade Kosova o uvođenju dodatne takse na robu iz Srbije delovati kao opozicija, a možda pozvati i na proteste, da je to njihova slobodna politička volja i da, što se takse tiče, ona može biti i povećana, javlja RTK2.
  • V

    13.11.2018 19:56
    @Cane liman
    au, Tači ne samo da je pročitao ovu vašu poruku, nego se i uplašio i ujedno zabrinuo.

    A šta vi to tačno čekate? Da vam se 2 miliona Albanaca dobrovoljno vrati?

    Šta ćete onda s njima? Će vam biti dragi sunarodnici? Ćete ih prihvatiti kao ravnopravne? Ćete prihvatiti Albanca kao predsednika (što je vrlo moguće ako njih 2 miliona složno glasa)?

    Nećete. Vas ne zanima stanovništvo nego teritorija i mitovi, zato ste vi i vama slični gubitnici koji su sve izgubili i sveli zemlju skoro na Beogradski pašaluk, s tendencijom daljeg smanjenja.
  • Cane liman

    13.11.2018 14:10
    Moze sve moze.... ali zapamti Tači NIČIJA NIJE DO ZORE GORELA.....čekali smo mi Turke 500 godina..... polako ima.....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna