Autor: Beta

Info
15.11.2018.
16:32 > 17:21
Evropska komisija je u izveštaju o napretku Srbije u poglavljima 23 i 24 ocenila da nedostaju opipljivi rezultati u ključnim oblastima, poput reforme u pravosuđu, borbe protiv korupcije, procesuiranja ratnih zločina i slobode medija.
  • White Power

    16.11.2018 13:39
    Zemlja idijota
    Aktuelna vlast je postepeno do te mere skliznula u kriminal, da joj nema nazad.
    Tlo pod nogama klizi, podrška zapada i formalno izostaje, a podrške Rusije realno nikada nije ni bilo. Sa Srbijom se danas na međunarodnoj sceni sprda i kurta i murta, bez posledica. Od prijema delegacije šiptara na najvišem nivou nedavno u Parizu, do skorog prijema ondašnje džamahirije u sve relevantne međunarodne institucije.
    Istovremeno su prava običnog, normalnog čoveka svedena na minimum i gaze se svakodnevno. Policija je postala servis za kažnjavanje i torturu građana, pravosuđe je instrument za obračun sa političkim neistomišljenicima, medijski mrak nikada gušći bio nije, a državni mehanizam pljačke sopstvenog naroda putem poreza i akciza doveden je na nivo okupacione vlasti.
    Ovakva svinjarija od države se može resetovati samo građanskim sukobom, jer u kriminal ogrezli vlastodršci mirno sa vlasti otići neće, a izbori su uzaludni jer se glasovi nemilosrdno kradu.
  • Lola

    16.11.2018 12:30
    Zlatno doba
    Životni standard građana je najbolji pokazatelj kako Država funkcioniše.
  • Kad su u pravu

    16.11.2018 08:16
    Naravno
    Gde će napredovati zemlja čija vlast zasniva svoj opstanak na botovima, pretnjama,
    reketu privatnika i preusmeravanju sredstava iz javnog budžeta u kasu partije, a preko javnih preduzeća i ustanova i njihovih direktora koje postave?
  • VladaN

    15.11.2018 21:21
    Naravno.
    Vučić i bagra sve sa premijerkom rade sve u stilu "korak napred, dva nazad". Zakoni se usvajaju a ne primenjuju. Ugrađuju se gde stignu na poslovima koji su od državnog interesa a on/i su ga sveli na isključivi lični interes. Ovoliko se nije kralo ni za vreme Miloševića i JUL-a (osim Mitrovića koji verovatno niakda nije ni prestao). Da li će biti nekih promena, NE. Vučić gubi tlo pod nogama i možemo očekivati samo još gore. Nadam se da neko arhivira dokaze protiv ove vlasti. Biće to nezapamćeno suđenje. Prevazići će Nirnberg.
  • rodoljub

    15.11.2018 17:55
    podmetanja
    Korupcija jeste veliki problem u Srbiji. Medjutim, kada je u pitanju sloboda medija, tvrdim da je u Srbiji ona na visem stepenu nego u EU . U Srbiji mediji (Danas, Pescanik , Blic, ... ) objavljuju antidrzavne tekstove, antiruske i antiamericke tekstove i niko im nije zabranio rad, cak i kada pisu lazi i intrige i podmetanja. U EU , ili u Americi, svaki medij koji objavi nesto pozitivno, ili afirmativno o Rusiji, ili Iranu, postaje meta za odstrel. Zato je neosnovano to sto pise u izvestaju EK .
  • Bill

    15.11.2018 17:50
    Pa kako da napredujemo kada nas ovi nazadnjaci vuku nazad?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna