Autor: Politika, N1

Info
20.11.2018.
05:59 > 07:11
Krivične prijave zbog loše izgradnje autoputa između Uba i Lajkovca proširene su i na odgovorne u laboratorijama koje su davale izveštaje da je materijal ugrađen u ovu deonicu dobar, kao i protiv još nekoliko osoba koje su nadzirale gradnju ovog dela Koridora 11, rečeno je "Politici" u Ministarstvu građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture.
  • Mitar

    20.11.2018 19:26
    A gde tu BIA?
  • Radiša

    20.11.2018 10:07
    Jes vala
    Teli ste da radite bez Vidovite Zorke i Baba Simane, e ne pomaže tu ni palamuderisanje estradne gromade...
  • ns

    20.11.2018 10:04
    menaDZer
    Struka i inzenjeri kazu da nije realno otvaranje do nove godine, gospodjica pink slem kaze da moze pa ako treba i tri smene. Dali je ona svesna da se na niskim temperaturama i kisi ne rade svi radovi. Dali je to neznanje ili je stvarno toliko plavusa.
  • neprekidna petlja

    20.11.2018 09:46
    Tužilaštno ne pokreće postupak dok policija ne dostavi obaveštenja. Policija ne dostavlja obaveštenja, i šta sad? Nikom ništa.

    Objekat na Kopaniku. Ministarstvo neće rušiti bez asistencije policije. Policija neće dati asistenciju dok se prvo ne pokuša rušenje. I šta sad? Opet nikom ništa.

  • alex

    20.11.2018 09:12
    Evo malo mog iskustva. Prosle godine je neko upalio strnjiku jedno 200 metara od moje njive. Vatra je prosla kroz vise njiva i svi smo dobili prijave i morao sam da platim kaznu (nema zalbe). Mogao je i poljocuvar da upali pola atara i onda lepo da pise prijave. Ko bi to znao... Dakle, komsija upali, izgori i tvoje i ti si kaznjen. Nikad nisam palio zetvene ostatke, a placam kaznu. Drugim recima, nema subvencija za mene (inace su 2000din po hektaru, a pogledajte sta hrvarti dobijaju). Svaka nama cast.
  • Centar

    20.11.2018 08:27
    Prvo pitanje za ministarku
    Jedan od nadzora je inspekcijski koji je neposredno pod ingerencijom ministarke Mihajlović. Dakle šta je sa republičkim građevinskim inspektorima?

    Drugo pitanje: Da li je kada je obilazila ovu deonicu ministarka prethodn od svojih zaposlenih koji nisu "pi arovi" i "menađeri" dobila izveštaj o svim bitnim pitanjima vezanim za realizaciju: obim radova , dinamika, tehnička pitanja, opravdanost razloga za eventualna odstupanja on oguvora, stanje dokumenatacvije i naročito zapažanja inspekcijskog nadzora, ili je to bilo tada nebitno za slikanje?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna