Autor: Beta, Danas

Info
22.11.2018.
08:23
Osnivačica Fonda za humanitarno pravo Nataša Kandić izjavila je da reakcije u Srbiji povodom neučlanjenja Kosova u Interpol pokazuju da ne postoji razumevanje da bez približavanja dve zajednice oko zajedničkih interesa, kao što je vladavina prava, nema normalizacije odnosa.
  • Fullback Joe

    22.11.2018 14:34
    PatriJote neće Kosovo u Interpolu jer bi se time otvorio novi front protiv srBsko-albanskog narko kartela kroz čije ruke prolazi milione €vra . Verujem da bi se vodila i detaljnija istraga o ubistvu Ivanovića i drugih nerešenih ubistava po Kosovu. Tu je začkoljica i nema veze sa diplomatijom ove nazovi države.
  • ne razumem

    22.11.2018 13:55
    jel se raduje ili zali
    Kad odmaze Srbima pomaze drugima
  • Trt

    22.11.2018 11:53
    Dokle god idioti i zaostali primitivci guraju svoje ideje kao 'srpske', Kandićka će biti protiv 'srpskih' interesa.
  • NANA NS

    22.11.2018 11:46
    Kosovo
    odavno više nije Srbija... Neka ono ide svojim, a mi ostali svojim putem. Zlo mi je više od svega.. Više brinemo o Kosovu nego o Vojvodini...Pogledajte kartu Srbije pa ćete videti dokle su tačno granice Srbije... U NS, na Bulevaru, na velikoj mapi poslovnih jedinica Poštanskih štedionice ima ih svuda ima.... samo je Kosovo potpuno prazno... ne kažem da je ovo dobro i da tako treba, ali ljudi, prihvatite već jedanput realnost... A realnost je takva da Kosovo nikada više neće , nažalost, biti deo Srbije.....A ako Beograd nastavi tako gramzivo da sve ulaže samo u Beograd, ostaćete vrlo brzo i bez Vojvodine....
  • deda

    22.11.2018 11:35
    @Eh
    ako na bilo koji nacin poistovecujes ovo na slici sa razumom onda pod hitno potrazi terapiju
  • Gojko

    22.11.2018 11:15
    Lobista
    Ne razumem što je drze još albanci drže kao njihovog lobistu, kad 20 godina ne može ni jedan njihov cilj nida ostvari.... Vreme je da nadju nekog mladjeg lobistu..
  • dule

    22.11.2018 11:02
    "Ako nema Mitrovice, Srbi će napustiti Kosovo", ocenila je Kandić.


    Ja ovako nešto ne mogu zdravorazumski da prihvatim. Kakva je to onda država? Monstum? Zašto je dozvoljeno da se napravi država gde ostanak ljudi na jednom delu teritorije zavisi od nekog grada koji se nalazi u skroz drugom delu?

    Što bi rekli - od go..na se pita ne pravi. Ovde je izgleda istresena cela septička a vlasnik restorana i glavni kuvar nemaju hrabrosti da sebi i gostima to priznaju.
  • LAKI

    22.11.2018 10:58
    Tebe
    samo majka moze da voli.I to samo kad ti je rodjendan.
  • Jovan

    22.11.2018 10:51
    Kad je Kosovo nase kako to da nam uvodi taksu .
  • Bns

    22.11.2018 10:35
    Jahac apokalipse
    Samo kad se ova javila.
  • podbarac

    22.11.2018 10:24
    ma
    ti se brineš o nama , ajd šetaj
  • Nikola

    22.11.2018 10:09
    Poznato
    Pa ne znam sta bi trebalo reci ili odgovoriti stavovima ovakve osobe. Odavno je poznat njen stav po pitanju statusa nase pokrajine, agitaciji za prava albanaca i njihovih teroristickih politickih cinilaca a protiv njene zemlje prema svemu sto je srpsko i nacionalnim interesima.
  • Vizental

    22.11.2018 10:02
    Rešenje
    Klasičan primer domaćeg izdajnika, plaćenika.
  • uros

    22.11.2018 09:31
    kovacevicuros203@gmail.com
    „Protivljenjem, Srbija odmogla Srbima“?! Ova gospodja je zaista nepopravljivi transmiter mržnje prema bilo kom potezu, koji je Srbija napravila u prošlosti ili, koji će napraviti u budućnosti?! Ona unapred zna krivca, bez obzira šta će se dešavati i bez obzira na konkretni dogadjaj?! Po ovom njenom „filozofskom“ pristupu zaključujem, da Srbija ne bi smela da se protivi bilo kom potezu, posebno Albanaca?! Da li je u pitanju samo puko obavljanje i otaljavanje posla kako bi se opravdale prinadležnosti koje stižu na račun ove „humanitarke“ ili je u pitanju i nešto ozbiljnije? Kome u Srbiji treba njeno mišljenje? Siguran sam da se njenog rada zgražava 99,9% gradjana Srbije. Ovakav njen javno iznešen stav može jedino da se dopadne nekom sa strane.

  • Aleksandar Minic

    22.11.2018 09:30
    Standard
    Ukoliko Kadnic kaze onda je suprotno od njenog misljenja jedino ispravno
  • Steva

    22.11.2018 09:27
    Nakaksnak
    Jako je dobro što srpska pokrajina KiM nije primljena u Interpol. Kosovo nije država i samim tim ne može ni da se ponaša kao država. Svi problemi u vezi sa bezbednošću i ljudskim pravima i potrebama rešavaju se savršeno u skladu sa Rezolucijom 1244.
    Problem nastaje što jedna divlja(čka) strana, dokazano više puta, krši Zakone i međunarodno pravo!
    Te stoga otkud ovoj -da kažem ženi, ideja da bi sad odjednom ta ista strana koristila članstvo u Interpolu u skladu sa pravom i zakonima (a ne vršeći zloupotrebe?)!?
  • Eh

    22.11.2018 09:14
    Dzabe glasovi razuma. Ovde smo rekli zbogom pameti jos pre 30 godina.
  • ns ja

    22.11.2018 09:04
    Jako je dobro što srpska pokrajina KiM nije primljena u Interpol. Kosovo nije država i samim tim ne može ni da se ponaša kao država. Svi problemi u vezi sa bezbednošću i ljudskim pravima i potrebama rešavaju se savršeno u skladu sa Rezolucijom 1244.
    Problem nastaje što jedna divlja(čka) strana, dokazano više puta, krši Zakone i međunarodno pravo!
    Te stoga otkud ovoj -da kažem ženi, ideja da bi sad odjednom ta ista strana koristila članstvo u Interpolu u skladu sa pravom i zakonima (a ne vršeći zloupotrebe?)!?
    Na posletku, ako g-đa Kandić ovo pročita, da joj sugerišem da agituje u Prištini da za svaki (policijski) problem koji nastane na teritoriji KiM, u slučaju potrebe za Interpolom, pošalju iz Prištine dopis matici Srbiji u Beograd i oni će iskomuniciraju sve što treba sa Interpolom čiji je Srbija član odavno! Zaista nema potrebe da svaka opština i mesna zajednica posebno, traže članstvo u Interpolu, to je besmisleno!
    A da, i g-đo Kandić, Kosovo je deo Srbije, pokrajina se tačno zove Kosovo i Metohija, to ste valjda učili iz geografije - predstavljate se kao obrazovana osoba.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna