Info
27.11.2018.
10:03 > 08:43
Dugo je izgledalo da je težina i izuzetno visoka cena građevinskih radova najveća nevolja izgradnje prve etape autoputa Bar - Boljare. Deo javnosti, međutim, ističe da je ugrožena reka Tara, biser divlje lepote Crne Gore, a konačan sud o svemu daće UNESKO.
  • Vazd

    27.11.2018 21:48
    Tibi
    Auto put na svakoj teritoriji sluzi da poveze pre svega lokalno stanovnistvo, kako bi se razvila ekonomija na doticnoj teritoriji. Postojanje auto puta pre svega diktira gustina stanovnistva doticne oblasti, mnogo pre nego sto to diktira sta se sa tom saobracajnicom povezuje. Deo puta izmedju Pozege i Boljara (dalje do Kolasina) bi se slabo do skoro nikako koristio, bas iz razloga sto je gustina stanovnistva ekstremno niska. Slicno je i sa celom Crnom Gorom, gde je gustina jako mala, te bi se taj autoput isplatio samo pojedinim dugolinijskim kamiondzijama i nama koji idemo na more u CG, pa stignemo dole za 4 i po sata :-)
  • Anonimus

    27.11.2018 09:19
    Crna Gora se odavno proglasila ekološkom državom, a sada zagađuje svoje veliko blago, lepoticu reku Taru...
  • Igor Mirkov

    27.11.2018 09:18
    Krivaja 21
    EBRD banka investira u Pacifickom oceanu na otoku Fiji struju. Pojedina sela po Evropi nemaju a tamo samo hoteli i bungalovi nema nikakve proizvodnje. Da mogu ovi da odu djaba na odmore.
  • Светозар Милетић

    27.11.2018 09:10
    Ово само показује да смо ми сви браћа :-)
    Црна гора мила увек с' нама била

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna