Autor: Beta

Info
01.12.2018.
07:29
Lideri Saveza za Srbiju poručili su sinoć u Kruševcu da Srbija mora da postane normalna zemlja u kojoj će svako slobodno moći da izrazi svoje mišljenje.
  • ez simplel ez det

    01.12.2018 18:21
    Sta imaju zajednicko Jovanovic i Djilas - svaki je svoju stranku diskreditovao do kraja radije nego da ustupi mesto mladjem i nekorumpiranom politicaru. Za dobro svojih stranaka i Srbije, odavno je proslo vreme kad su trebali da se povuku iz politike i ustupe mesto mladjem i manje korumpiranom kadru. Nisam radikal, desnicar, klerofasista, lopov, mafijas niti naprednjak, dakle nemam za koga da glasam.
  • Student

    01.12.2018 13:19
    Ajmo u Beograd.
  • voja

    01.12.2018 09:05
    veselo drustvo
    DJilas prica o kriminalu i korupciji, daj nadjite nekog postenog..Sigurno ima neko medju vama nekoga...Jos samo ubacite Vesnu Pesic u drustvo, i dobicete 2 posto glasova...
  • Sima

    01.12.2018 08:37
    Simbolika u okupljanju
    Zašto samo u Kruševcu? Imali ste priliku da u svim gradovima organizujete isto, opet ste je prokockali. I dokazali koliko ste, kao opozicija, stvarno "ujedinjeni". Zato ovi i vršljaju kako hoće....
  • junik

    01.12.2018 08:37
    draganzivkovic964@mail.com
    Opste ponasanje obe stane ljude teraju da ne izlaze na glasanja. Trka za grabez i otimacinom svega sto im ne pripada, raznim manifetlucima donosenjem zakona sami sebe zastite od kasnijeg zakonitog progona. Pamtimo ne tako davno vasu vladavinu i i razne zakonom pokrivene cirkuske akrobacije. Ne podrzavam nasilje ali ocigledno ste napokon uhvatili slamku razlogada okupite one sto su imli koristi u vase vreme pa bi jos malo ako ima nesto tudje da se prisvoji. Isto bi i ovi uradili ali bez obzira sto ste mladji a vec ste istroseni u ocima naroda Srbije. Trazite nova lica vi vise ne prolazite. Dzaba jedino sto znate je kritika nekoga a vi ste pokazali haos i bezakonje i hocete opet probsjte svojim radom da zaradite hleb a ne okupljanjem zeljnih tudjeg novca.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna