Autor: 021.rs

Info
03.12.2018.
18:33
Dinar će u utorak neznatno promeniti vrednost prema evru i zvanični srednji kurs biće 118,20 dinara za jedan evro, objavila je Narodna banka Srbije (NBS).
  • Tanja B

    03.12.2018 21:33
    Igrajmo poslednji tango
    Ah, taj simpaticni ples koji evro igra svake zime, nekako s Bozica, da prafraziram Crvenu jabuku, bas kad se gastarbajteri sa svih meridijana vracaju kuci. Ah, ta nasa fina prepostana guvernerka, te prepostene banke na cijem srcu lazi samo i jedino dobrobit stedise i malog preduzetnuka, pa uopste i ne posluju s drzavom... Ah, ta drzava Srbija...
    Kad neko samo pomene odvajanje Vojvodine, patriJote svih boja skoce na njega i vicu: sta hoces BRE! Hocu za pocetak da me ne kradu i ne prave budalom za moje pare. Hocu da mi kojekakvi prodavci magle i gotovani sjasu s grbace. Ako se u privatnom sektoru mora znati sta ko radi i koliko doprinosi, mora i u drzavnom. Neka znaju da mi koji stvarno nesto proizvodimo izdrzavamo celu tu bulumentu iz javnog sektora.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna