Autor: Novosti

Info
05.12.2018.
07:38
Kanadska kompanija "Erin ventures" iz Vankuvera, koja je u rejonu Piskanja, nedaleko od rudnika uglja kod Baljevca na Ibru, pronašla rezerve rude bora, sklopila je ugovor o strateškom partnerstvu sa britanskom firmom "InvestKo", iz Londona.
  • BoeserWolf

    06.12.2018 08:13
    @N. Stefanovic
    Takvi kao ti bi prvi trebali na goli otok.
    Kukate na ove sa vlasti, a sve je to zaostavstina tvog dragog Tita i njegovih "intelektualaca"... da je srece da sklonimo konacno i njihove potomke sa vlasti, svanulo bi nam.
    Trpati politicke neistomisljenike u zatvor, stavljati ljude na pozicije kako im se ćefne, ne drzati izbore vise od 50 godina, ili ti nikad, hvala lepo.
    Dovoljno je pogledati dnevnik iz vremena tita i uporediti ga sa danasnjim, nikakve razlike nema... mnogo bajki i hvalospeva, a malo realnosti. Pa i Duska Radovica su sklonili (Ivan Stambolic "neprezaljeni") zato sto ih je bolela istina i kritika.
    Zbog toga sam i otisao odatle, a zbog takvih kao ti ce odlaziti i naredne generacije, dok god se nastavi lozenje na tita i diktatorkse idelogoije.
  • Lanmi

    05.12.2018 12:01
    Voleo bih znati
    Da li će nam ekonomija procvetati posle ovih investicija. Ili će to biti opet varijanta Ošlo.
    Sve se živo prodaje. Kome i od koga!? Bolji standard života-hoće li ga IKAD biti?
  • Jasmina

    05.12.2018 09:38
    @Loj
    Pa objavljuju ovakve vesti, da se iznova uverimo u to, kakva bagra i idioti vode ovu državu. Srbija ima ogromna prirodna bogatstva i umesto da sama zaradjuje od toga i bude bogata zemlja, ona sve to iznajmi ili još gore, proda strancima za siću. A budžet puni visokim porezima i uštedama na penzijama i platama u zdravstvu i prosveti.
  • Pawlle

    05.12.2018 09:32
    Koliko su glupi,pohlepni ovagamad na vlasti ,potvrdjuje i to dane mofu da plate istrazivanja rudnih resursa,,te prodaju sve zarad malo profita koji pohlepni vucic .....
  • Neven Stefanovic

    05.12.2018 09:19
    Krivaja 21
    Kao u Venezueli narodu sve vratiti oduzeti strancima imovinu koju su na bilo koji neposten nacin ukrali sa nasim kriminalcima. Sve predati kao Tito radnicima da samoupravljaju bez parazita bez lopovluka. Znalo se ko ide na Goli otok ili u Zenicu u zatvor za vrijeme Tita i tako i treba. Smrt fasizmu Gringosa i sloboda narodu.
  • SRB

    05.12.2018 09:10
    Daj drugom
    Kada smo mi nesposobni
  • Loj

    05.12.2018 08:16
    Kakve mi sad veze imamo s tim, zasto uooste objavljujete ovakve vesti? Kao da ste mi rekli da imam super zdrav bubreg koji treba da da dam englezu kome ga je obecao kanadjanin koji iznajmljuje moje telo trenutno
  • Sinisa

    05.12.2018 08:04
    Opet?
    Oćel to izbori kakvi???

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna