Autor: Beta

Info
09.12.2018.
11:27
Građevinske firme koje su izvodile radove na popravci deonice auto-puta Ub-Lajkovac nisu, kako tvrde, "isterane s gradilišta", već nisu posao obavile u roku, saopštilo je Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture.
  • Nebojša

    09.12.2018 15:46
    Drzava
    Ministarka Mihajlovic je nedvosmisleno svo vreme pricala kako se put iznova radi da su radovi u toku. Sada vidimo da ni ašov što se kaže nije zakopan i da NIŠTA NISU PIPNULI. To je dovoljan razlog za smenu ministarke. Ako oni nisu hteli morali su dati posao drugima. Gde je utrošeno onda MILIJARDU DINARA za rekonstrukciju i sanaciju tog puta ako je gradiliste prazno i ništa pipnuli nisu? Ovo je potpuni haos od informacija i šaketanje sa izjavama i parama. Našim parama.
    Ima li neko mogucnost, snagu da smeni Zoranu Mihajlovic zbog nesposobnosti, obmanjivanja javnosti, nenamenskog trošenja novca?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna