Autor: Tanjug

Info
10.12.2018.
09:40
"Putevi Užice" i zemunski "Planum", izvođači radova na sanaciji deonice autoputa Ub-Lajkovac, tužiće Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture.
  • Miloš

    10.12.2018 19:15
    Šta su radili nadzorni organi,radili za svoj džep,zašto nisu stopirali radove ako nije rađeno po projektu.Put je predat na upotrebu ispravan,zašto nije održavan,zašto propusti nisu održavani i čišćeni i još mnogo toga.Glavne krivce treba tražiti u ministarstvu građevine i ministarki koja je obilazila radove redovno i slikala se za novine.
  • Miloje

    10.12.2018 09:50
    Sta ja znam, meni i ovo deluje kao namestaljka, kao vi nas tuzite pa cemo vam mi platiti milionsku odstetu, sve jedno ce to iz budzeta (a to su pare svih nas) da se plati, i onda malo vama malo nama i svima super.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna