Autor: Blic

Info
12.12.2018.
10:11 > 10:51
Zakon o javnom redu i miru koji je na snazi od marta ove godine predviđa kazne od 50.000 do 100.000 dinara za one koji paljenjem i bacanjem petardi i druge pirotehnike remete mir sugrađanima, a ovo će biti prvi doček Nove godine na kom se ovi propisi primenjuju.
  • Citac

    12.12.2018 19:07
    Djuro citanje pomaze
    Djuro

    ''Oduvek su deca bacala petarde i nikome petarde nisu smetale'', nisu mi smetale jedna dve , ali ceo mesec svako vece mi smeta, a kako se da procitati , moze se bacati u sobi do mile volje, i tako terati necastive sile i slaviti sve sto Vam se slavi.
    Deca mi ne smetaju , potrebno je samo da su vaspitana, nadam se da to Vasoj deci i vama nije problem.
    .. Smetaju kućni ljubimci.., imam i sam psa, u setnji je na povodcu , a dvoriste mi je ogradjeno. To sto ja volim pse ne treba nikog da ugrozava. Pitanje je sad kakav to covek zelite da budete
  • AG

    12.12.2018 14:43
    da ponovim komentar:
    "Koga zovemo ako neko baca petarde i remeti javni red i mir?
    Policiju ili komunalnu policiju?
    I oni će kao doći da intervenišu?"
    Saznajte nam to, pa objavite. Popricajte sa nekim u policijama. Zato ste novinari. Verujem da ce u slucaju da ih zovemo svaki odgovor nadleznih (ko god to bio) biti nismo nadlezni, imamo hitnija posla, nemamo nikoga slobodnog trenutno i tako dalje....
  • Djuro

    12.12.2018 12:43
    Bože dragi! Sve će nam oduzeti i zabraniti da bi par njih imali monopol nad prodajom. Oduvek su deca bacala petarde i nikome petarde nisu smetale. Odjednom svi su fini - te smetaju deca ako se igraju lopte, te smetaju kućni ljubimci, sve živo smeta. Kakvi to ljudi postajete? Petarde se bacaju odvajkada, i u tome ima i religijskog i kulturnog značenja. Bacaju se da bi se obznanilo rođenje Isusa Hrista i oterale nečastive sile. Ovo je još jedan napad na običaje sa ciljem da nas sve stave pod istu kapu.
  • Nemanja

    12.12.2018 11:14
    Bas da vidimo
    Da li ce se ovo odnositi i na Badnje vece po Julijanskom kalendaru?
    Tradicionalno, taj dan obrnem neki od matorih Call of Duty, okruzenje i atmosfera budu kao u Berlinu u maju '45!
  • trale

    12.12.2018 10:55
    Koga zovemo ako neko baca petarde i remeti javni red i mir?
    Policiju ili komunalnu policiju?
    I oni će kao doći da intervenišu?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna