Autor: Tanjug

Info
18.12.2018.
12:39
Ugovor za izgradnju novog ledolomca trebalo bi da bude potpisan u februaru naredne godine, a do tada će srpske reke kao i prethodnih godina braniti "mešovita ekipa" razbijača leda iz Srbije, Mađarske i Rumunije, rečeno je Tanjugu u Ministarstvu poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede.
  • Bill

    18.12.2018 14:51
    @Kapetan Ivan
    Ma neeeeee... Nemoguće. Kratak je rok.
    Čim otopli, potpisaće ugovor. A onda tenderi za predprojekt, pa projekt, pa za izgradnju, pa oborili tendere, pa poćeli izgradnju, pa nisu, al' sad' će, pa... U to AV ušao u duboku starost i rešio da promene sredinu (ovaj Svet mu postao mali, pa bi na neki drugi!)...
    Uglavnom, biće to ledolomac kakvog nije bilo u bližoj, a bogi mi, ni u daljoj istorji, rečunajući i one žute kojih se više ni ne sećam (davno beše!), al' koji su za sve ovo krivi!
  • Kapetan Ivan

    18.12.2018 13:33
    Zima
    Cim okopni porinuce se ledolomac⚓

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna