Autor: Beta

Info
18.12.2018.
20:27
Nаčelnik Policijske uprаve u Čаčku Drаško Dаrijević je izjavio da državna sekretarka u Ministarstvu unutrašnjih poslova Dijаnа Hrkаlović nije preuzelа komаndu Policijskom stаnicom Lučаni tokom izbornog dana u toj opštini, da su policajci tada postupаli u sklаdu sа nаdležnostimа i ovlаšćenimа i "isključivo po nаlogu nаdležnih tužilаcа".
  • Pićuka

    19.12.2018 16:55
    Jadan je to načelnik policije kome je potrebna pomoć Hrkalovićke. Vozila bez registarskih tablica izbegavaju kao đavo krst. Kakva bruka i sramota. Što se više koprcaju sve više tonu u glib. Ja sam iz tog kraja i mogu vam reći da ste od pitomog i vrednog naroda napravili zombije. Možda su to i zaslužili. U " Milanu Blagojeviću" ginu ko zečevi a oni aplaudiraju direktoru.
  • YYY

    19.12.2018 10:14
    Samo nemoj po glavi druže plavi
  • jo

    19.12.2018 09:42
    Domaći zadatak
    Načelnik u akciji pisanja sastava za domaći zadatak.Evo opklada.Ode nas 10 danas u Kać(približno Lučanima) skine tablice i vozika se preti,patrolira od kuće do kuće.Šta mislite koliko će vremena proći dok nas ne privedu i napišu kazne.I neće uopšte trebati ta starleta da daje podršku policiji u vezi toga.Ovaj tekst a uopšte i celo pravdanje šta ona traži tamo je bruka i sramota za svakog poštenog policajca koji nosi uniformu
  • Армаггедон

    19.12.2018 06:54
    Јок шишарке.
  • Pezos 1

    18.12.2018 22:45
    Cudim se...
    Nacelnice da ste jos uvek nacelnik!?! Cudim se...jer ono vece niste nesto zdusno branili gdjicu cije ime se sapatom izgovara u MUP-u. Cudim se...jer niti jednom niste pomenuli naseg prvorodjenog ( predsednika ) i zahvalili mu se za bilo sta. Cudim se da vas zbog toga jos nisu proglasili nesposobnim i smenili?!? Verovatno ste njihov pijun klimoglavac i nista vise od toga!
    Ocigledno je da MUP vise ne postoji...Postoji samo jedna grupa hajduka koju predvode 2 nervozne i umisljene drzavne sekretarke koje plase i sikaniraju sve slobodoumne zaposlene. Policija se pretvorila u stranacku miliciju, kojoj su podredjeni svi resursi. Toliko je srozana da mislim da je i u Slobino vreme bilo bolje nego danas! Ja kao gradjanin sam u potpunosti izgubio poverenje u nju!!! Zato zbogom druze plavi...
  • Tomislav

    18.12.2018 22:06
    Cudo nevidjeno!
    Nisam znao da se policijskim stanicama daje podrska.Ovo je nesto novo u ovoj razvalini!
  • Šta to beše...

    18.12.2018 21:08
    ... Čast
    Načelniče, sve nam je odavno jasno. Niste se morali truditi. Nadamo se da bar svojoj deci možete da pogledate u oči, kad ne možete ni obradovića.
  • pera

    18.12.2018 20:38
    ..
    A sta je rekla druga strana?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna