Autor: soinfo.org

Info
21.12.2018.
15:30 > 16:09
Lokalna samouprava odgovorila je, doduše nepotpuno, na pitanja SOinfo.org portala u vezi sa radioaktivnim gromobranima na teritoriji grada.
  • Pera

    23.12.2018 00:24
    Jedino pravilno resenje. Zasto bi se javna sredstva koristila za odrzavanje privatnih objekata.
    Krse propise desetine godina i ne uklanjaju gromobrane i sada ocekuju da neko drugi to plati umesti njih.
  • Poslovac

    22.12.2018 09:38
    "Vlasnici katastarskih parcela i objekata na kojima se nalaze radioaktivni gromobrani dužni su da ih uklone. Uklanjanje radioaktivnih gromobrana može da vrši nosilac licence na zahtev vlasnika katastarskih parcela i objekata. Troškove uklanjanja radioaktivnih gromobrana snose vlasnici katastarskih parcela i objekata."
    A zasto bi receni vlasnici to radili, i to jos o svom trosku?! Nisu oni svojom voljom i od svog novca te gromobrane ni postavljali, stoga zasto bi bili duzni da ih uklone?
  • dijasporac

    21.12.2018 17:05
    Zar vec nisu sklonjeni svi radioaktivni gromobrani po Srbiji!? Pa taj zakon je donet jos pre 20-tak godina, neverovatno je koliko smo "azurni" sa sprovodjenjem zakona...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna