Autor: RTS

Info
03.01.2019.
10:53 > 12:39
V.Đ. (65), koji je teško povređen krajem decembra u sudaru voza i autobusa na pružnom prelazu u Donjem Međurovu, preminuo je prošle noći u niškoj bolnici i on je sedma žrtva nesreće kod Niša.
  • Goca

    04.01.2019 08:05
    iz mog iskustva
    Mnogo puta sam prosla ovaj prelaz i uvek me jeza hvatala, i svi u automobilu cetvoro oci otvorimo. Medjutim, sta je problem? Taj predeo je u ravnici, nedaleko je Juzna Morava i cesto ima magle. Pogotovo ujutru kao tog kobnog dana. A da ne pricam o tome kako je pruga na brdascu koje onaj ko je na putu treba da prevali. Nocna mora za one sa losijim vozilima. Eto malo informacija da znate o kakvom se prelazu radi.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna