Autor: Beta

Info
05.01.2019.
15:02
Transparentnost Srbija ocenila je da novi nacrt izmena i dopuna Zakona o slobodnom pristupu informacijama od javnog značaja ukida pravo na pristup informacijama o preduzećima u vlasništvu države, za koja navodi da raspolažu imovinom vrednom nekoliko milijardi evra.
  • Neki

    05.01.2019 17:17
    Dostupnost informatora
    Da li su pomenuta poboljšanja - "u odnosu na postojeći tekst Zakona, naročito u vezi sa proaktivnim objavljivanjem informacija u Informatorima o radu, koji će biti obavezni za sve organe vlasti i koji će biti objavljeni u mašinski čitljivom obliku" - znači slobodnu dostupnost na internetu, jer se to ne odnosi na zakonski fundamentalni informator tzv. Službeni glasnik koji se plaća i tako se u stvari prodaje pravo i obaveza informisanosti građana stanovništva koji su to već indirektno finansirali?
  • Maki aki

    05.01.2019 15:53
    ***
    Muka mi je od ove drzave:(
    Otisla bih ne u inostranstvo nego u drugu galaksiju,ugrozavaju mi mentalno i fizicko zdravlje ,osecaj za pravdu. Prosto ne znam vise da li oni misle da je cela nacija bez mozga ili ja imam ozbiljan problem :(.Jaooo

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna