Autor: Beta

Info
05.01.2019.
20:41 > 21:46
Kompanija Er Srbija saopštila je danas da je putnik koji je izazvao pokretanje bezbednosne procedure na letu JU74 od Beograda do Ciriha, iskrcan na beogradskom aerodromu "Nikola Tesla".
  • Perkov Miskov

    06.01.2019 06:15
    Vikala 21
    Dozivotna robija. A kasnjenje Airserbia je standardno to nemorate ni da napisete. Ako imate povezane letove imajte najmanje 2 do 3 sata razlike jer necete stici na drugi avion 100%. Kao prvo Airserbia i njihovi vlasnici u Abu Dhabiju nisu platili niti 1 gate nego cekaju na zadnjih 15 minuta kad slete da im aerodromi odobre koji gate. Nekad ga promene u zadnjih 15 minuta i morate da trcite na drugi kraj aerodroma. Tamo vas ne ceka gate pa uletite u avion nego prvo u BUS koji vas vozi ko po drumu Ko to tamo peva do aviona koji je na kraj piste parkiran. Zao puno putujem i nikad nije krenuo jednom Airserbia na vreme. Niti jednom. Da bude jasnije imam godisnje preko 50 letova. I svaki put kad trrebam da cekiram prtljag: pao nam sistem, zao nemozemo produziti kofer do tamo ne radi nam sistem...sve to su lazi jer nisu platili da su povezani sa sistemom ostalih avio prevoznika na medjunarodnom nivou. Sramota i sprdacina od lopovluka kojeg si napravili. Unistili su JAT naravno.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna