Autor: PANpress

Info
08.01.2019.
14:49 > 11:54
Svake godine od oktobra do marta, tokom grejne sezone, vazduh u Pančevu je zagađen zbog povećanih vrednosti čađi i suspendovanih čestica.
  • M

    09.01.2019 15:44
    Koliko sam upucen, zabranjeno je loziti u centru Novog Sada, ali komsija uporno lozi cak i smece, cesto ne mozemo da otvorimo prozor od dima i smrada. Imao je priliku da proda kucu u fazi raspada investitoru, ali hteo je vise novca, sad ne moze da proda, nego nas truje. Ima mogucnost da se prikljuci na gradsko grejanje, ali nece.
  • Ja

    08.01.2019 16:04
    Ns
    Da li postoji nacin da se makar umanji problem? Komsija kad zalozi napravi crnu maglu, ne moze se disati... Ne mogu ni zamisliti koliko utice na zdravlje svih nas njegovih komsija... Da li se moze nekom pozaliti...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna