Autor: Novosti

Info
23.01.2019.
12:14
Subotička policija i dalje traga za vlasnikom pasa rase kangal, koji su u Kelebijskoj šumi napali i izujedali Izabelu V. i njenog prijatelja.
  • Seljanka

    26.01.2019 17:21
    Svaki se i linja i smrdi
    Ne zna se ko je gori, da li ti moderni kerovi koji zive po stanovima ili gazde koji iz ko zna kojih kompleksa zive u istom stanu sa jadnom zivotinjom....i jos sa decom!!
  • /

    26.01.2019 11:06
    /
    nadjite razloge zasto neki drze takve pse i sankcionisite njihove vlasnike ako su razlozi krimogene prirode

    verovatno su zivotinje naucene da tako postupe
    ucinilo im se da je dat signal zbog kojeg su napale


  • Nemanja

    25.01.2019 14:57
    Nedorasli pacenik
    @Sale,
    Tebi je Staford uporno "slican krvolok". Uz to, nije ti problem kad manji pas "poludi" jer istog mozes da savladas cuskom ili shutom... I onda su vlasnici "krvoloka" "nedorasli pacenici"? Vazi.
    Pozdravljaju te i pacenik i krvolok.
    Za one koje ne mrzi da citaju: od svakog psa na svetu cete napraviti "krvoloka" ako ga "vaspitavate" batinama, vezivanjem i stavljanjem u boks 2 sa 2.
    I Kangal i Staford odrasli u stabilnoj ljudskoj zajednici ce svoje vlasnike obozavati i nece imati trunku agresije prema ljudima. Over & out.
  • Sale

    25.01.2019 13:34
    staford
    O stafordima se polemise jer su se vlasnici istih odmah osetili prozvano i nisu procitali nista drugo osim te reci. Rekoh "Staforda i slicnih krvoloka" u sta spadaju i kanglali. Vlasnicima takvih pasa, pogotovo onih sa malom decom, zelim sve najbolje jer nije se jednom desilo da takva divna kuca koja sve lize i obozava i bere cvece odjednom izujeda dete. I onda, za kraj, svaki pas moze da "poludi" iz nekog razloga ALI kad "poludi" pas koji po prirodi stvari ima kapacitet da nanese teze telesne povrede ili nedajboze nesto jos gore, to nije isto kao kad "zuta minuta" dodje nekom malom jazavicaru ili slicno. O tome se radi. Aj sad pa vi procitajte one delove koji vam odogovaraju.
    I da citiram komentar:
    Hahaha "osim ako nisu nauceni od vlasnika" ... A cemu ce biti nauceni do vlasnika kad ih po pravilu nedorasli pacenici kupuju?
    Tako je.
  • Nemanja

    24.01.2019 13:11
    Polemika
    @Sonja,
    Zato sto se javljaju "strucnjaci" kojima je Staford "krvolok" i kada je on meta napada. A nakon tog napada redovno "odlazi da prlja ulaze".
  • Sonja

    24.01.2019 11:19
    Svašta
    Ne znam zašto se u komentarima toliko polemiše o stafordu, kada su vlasnici i taj pas napadnuti od pasa koje je neka neodgovorna i zaostala budala od vlasnika ili kotitelja "šetala"???
  • Igor

    24.01.2019 09:16
    @Nemanja
    Nemanja, nema smisla upuštati se u besmislene rasprave. Ko nema staorda ne zna o čemu pričamo. Ja imam staforda starog 7 godina, a pre 11 meseci sam dobio prvo dete koje je više nego oduševljeno psom. Što se smrada tiče, u potpunosti si u pravu (izuzev kad su mokri, ali...). Što se linjanja tiče, ne opada im dlaka kao drugima, ali se ipak konstantno linjaju po malo, mada svima dlake opadaju. Što se odnosa tiče, odrastao kangal je 2/3 veći od odraslog staforda (mislim na neugojenu jedinku).
  • Nemanja

    24.01.2019 00:41
    Kompleksi
    I, eto, naskupljah se negativnih ocena jer sam podvukao poentu teksta: tri Kangala izujedala Staforda i vlasnike mu.
    Zašto? Zar svaka vest koja uključuje pojam “Staford” mora da govori o tome kako je isti nekog preklao/unakazio? Zar ne smem da uvredim “dobro informisane poznavaoce” ove rase činjenicama da Stafordi ne smrde i da ne laju skoro nikada? Ne smem ni slučajno da iznesem da Stafordi obožavaju ljudska bića? U tom slučaju, molim vas da objasnite mom psu kako treba da bude “krvolok” koji kolje ljude umesto što ih jadna liže čim joj priđu. Objasnite joj da treba da vreba iz zasede decu po parkovima a ne da dopušta da je ista šetaju...
  • @Nemanja

    23.01.2019 20:59
    Hahaha "osim ako nisu nauceni od vlasnika" ... A cemu ce biti nauceni do vlasnika kad ih po pravilu nedorasli pacenici kupuju?
  • tatin sin

    23.01.2019 19:49
    Ne samo sto vodaju pse nego uobrazeno dignu noseve misleci da su iznad drugih .
  • mirnoca

    23.01.2019 19:44
    @Nemanja 23.01.2019 • 17:04
    "Vlasnik Staforda"

    stafordi su poznati kao tihe bubice .
    Toliko su mirni i pitomi da bi ih cak i pekinezer bez problema savladao .
  • 025

    23.01.2019 19:04
    @Nemanja
    kompleksi
  • Kaćanka

    23.01.2019 18:49
    @Očigledno
    Daj reci, ne pitam za cenu gde da kupim taj laser....malo bih se i ja igrala!!
  • Nemanja

    23.01.2019 17:04
    Vlasnik Staforda
    @Sale,
    Neka si ti opleo po Stafordima cim si procitao tu rec...a u ostatku vesti ti lepo pise da su ne jedan nego tri (!) Kangala napali i Staforda i njegove vlasnike. Za neupucene, Kangal je pas barem duplo masivniji od Staforda i x puta "zeznutiji". Namerno ne pisem "agresivniji" jer Stafordi, osim ako nisu nauceni od strane coveka, nisu agresivni ni ic.
    Btw, da odgovorim i ovom sto zivi u kafileriji, Stafordi (i ostali Pitbuli) su jedna od najcistijih rasa, ne smrde i ne linjaju se. Plus, pre ces cuti macku da zavija i laje nego Staforda.
  • Иван Грозни

    23.01.2019 16:39
    У Новом Саду скоро сваки пас се зове "Неће он".
  • Sale

    23.01.2019 15:32
    @ne znas ko je gori
    Saosecam sa tobom komsija. Sto se tice pasa Novi Sad je postao krajnje nepodnosljiv a nisu krivi psi uopste nego marva ljudska... BTW za vlasnike Staforda i slicnih krvoloka nemam lepe reci. Uvek se pitam, zasto baa takve pse biraju... kompleksi neki verovatno, Oni koji ih setaju bez korpe i povodca su definitivno za posmatranje.
  • ne znas ko je gori

    23.01.2019 14:04
    vlasnik ili pas
    U mom ulazu je nepodnosljivo .
    Kao da ste usli u kafileriju a ne u zgradu .
    Vise puta sam se zamalo fizicki obracunao sa vlasnicima pasa . Da su to bar neki mali psici ali ne to su ogromne pasmine krvozednog izgleda .
    Nocu se ne moze spavati od zavijanja koje podseca na vukodlake iz horora .
    Najvise bih zato voleo da udjemo u EU u kojoj bi svi ti "ponosni" vlasnici bili manji od makovog zrna .
  • Očigledno

    23.01.2019 13:35
    Pravo na ujedanje
    Čekajte malo ljudi, valjda pas ima međunarodna prava na ujedanje?
    Mislim, to mu je način života, osobenost, ako je bio provociran, gladan...
    Nema tu sad vrdanja.
    Pas je dobio prava.

    p.s.
    Odvratan sam.
    Spremio sam za takve laser, koji im pali krzno, ako su uporni i priđu blizu.
  • NS

    23.01.2019 13:33
    I šta će se desiti kad ga nađu?!
    Ništa...
  • Boris

    23.01.2019 13:15
    Ovo je stravično, pogledajte na internetu kako izgleda rasa Kangal.
  • Branko

    23.01.2019 12:42
    Ti psi su kod nas vrlo retki i samo ako zaista hoce policija moze vrlo lako i brzo da nadje osumnjicenog. E, sad, da li hoce ili nece, pitanje je sad, jer sta ako je on jedan od njih itd... Iz iskustva sa nasom danasnjom policijom ja nisam siguran da oni uopste ista rade ili traze.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna