Info
06.02.2019.
09:00 > 08:44
Pod pritiskom povećanja američkih zaštitnih tarifa, Evropska unija ograničila je uvoz čelika iz Srbije upravo kada se pokazalo da smederevska čeličana može da posluje profitno i postane ne samo vodeći izvoznik, već i oslonac srpske metaloprerađivačke industrije.
  • Anonimus

    06.02.2019 15:29
    Odličan pristup temi o radu i izvozu srpskih proizvođača i prerađivača čelika. Nisam primetio da je još neki medij na ovakav način sagledao ovo važno pitanje. Čestitke autoru i redakciji portala!
  • Nokla Vukovic Milivo

    06.02.2019 11:28
    Vidi se da su naši vrsni ekonomisti Branko Dragaš i Dr. Komazec potpuno u pravu kada tvrde da svetskom ekonomijom vlada ptotekcionizam. Na papiru se svi zalažu za liberalnu ekonomiju, ali samo ako to njima odgovara. A nama mažu oči liberalnom ekonomijom i teraju nas da ukidamo carine na uvoznu robu!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna