Autor: Tanjug

Info
07.02.2019.
19:52 > 20:38
Ministar zdravlja Zlatibor Lončar kaže da će u septembru posao u zdravstvenim ustanovama dobiti 400 ili 500 najboljih đaka srednjih medicinskih škola.
  • Naravno

    09.02.2019 12:51
    Treba neko da radi sa doktorima koji već rade dopunski.Treba priznati pravo na rad i čistaćicama!
    Ko će da počisti iza dopunskih radnika?
  • Saša

    08.02.2019 08:02
    Samo ne znam kada će to moći da rade dopunski, kada već rade i smenski i po 24 časa i kako god direktorima ustanova padne na pamet, a za to nisu ni plaćeni. Neka ministar izvuče broj tužbi zdravstvenih radnika protiv zdravstvenih ustanova, pa će mu nadam se stvar biti jasnija!
    Ovo se zove zamazivanje očiju. Bolje da ministar inicira promenu sadašnjih propisa čime bi im poboljšao i položaj i da im poveća plate umesto ove budalaštine!
  • NS49

    08.02.2019 06:34
    Zadnjih desetak dana sam zbo sebe i drugih više puta koristio usluge Kliničkog centra Vojvodine koji smo mi nekada zvalli Pokrajinska bolnica. Tamo je prava katastrofa od gužve koja je iz godine u godinu sve veća da pacijenti nemaju ni gde da sednu a na vađenju kvrvi sam doživeo da pacijenti bukvalno padaju u nesvest od čekanja a oni su došli bolesni gladni i žedni. Do slpecijalista je teško doći kao i do razna snimanja jer nema slobodnih termina.
    Ne mogu reći da je osoblje neljubazno i nekorektno ali je naviklo na veoma tešku situaciju i kao da su digli ruke od svega.
    Ne verujem da je u drugim gradovima ovakva gužva a posebno u Beogradu odakle sve kreće.
    Novi Sad je u svemu preopterećen pa pozdravljlam svaku inicijativu za poboljšavanje stanja ali iz ovoga proizilazi da će boje biti samo onima koji imaju novaca da plate lečenje.
  • Keva

    07.02.2019 22:35
    Dobice iskustvo koje ce veoma brzo da unovce daleko odavde. Ali lepo sto ce tih 400, 500 đaka dobiti sans da rade posao za koji su se školovali i u slucaju ovog zanimanja i vole jer to ne moze svako da radi.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna