Autor: Tanjug

Info
11.02.2019.
21:11 > 07:50
Predviđeni rok, 5. mart ove godine, za zamenu starih oružnih listova za nove biometrijske isprave biće odložen za godinu dana, odnosno do 5. marta 2020. godine, predviđeno je izmenama i dopunama Zakona o oružju i municiji koji je na dnevnom redu aktuelne sednice parlamenta.
  • rajko sa sela

    08.02.2020 20:33
    dosta je više pljačke
    mnogo mi je mala plata da bih punio vase kase nemoj te vise pljačkati ovaj bedni narod ni turci nisu uzimali harač kao vi sto radite kad sam branio državu niko mi nije tražio oružani lis pisali su otadžbina te zove ali jednom zec prolazi kroz noge
  • Revolveraš

    11.02.2019 22:49
    Kad se naoružam sa S-400...
    Kasno ste se setili.
    Ja moje već vratio, i više nikada nikom nigde neću registrovati ništa.
    A šta ću i gde imati, samo će Bog znati i niko više.
    Oni će da budu pametni, ili kukavice, i da prave zakon bolji od tuđih...
    Kao, amerikanci su budale, je li?
    Tek ćete da kusate posledice.
  • Vladimir

    11.02.2019 22:28
    Dokle cete produzavati rokove za razno ?

    Rok je datum do kod nesto treba da se uradi, postaje besmisleno. Navikli ste nas da se sve stalno odlaze i pomera, niko vise ne shvata ozbiljno.

    Koliko su meseci imali da izvrse zamenu ? 24? Pa onda lepo kazna, pa polako dalje ...
  • Pera Trta

    11.02.2019 21:51
    Dokle više??
    Gledam danas u blizini SUPa jednog dedicu, ima preko 80, o ramenu nosi u futroli lovacku pusku, a koristi stap i jedva se krece... Dokle ćete više mučiti ovaj narod?? Dokle ćete više izmišljati namete i pljačkati ovaj siroti narod?? Što ih ne poštedite muke i patnje da puze da bi punili vaše džepove?? Vi ste izgubili kompas i obraz stvorovi !!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna