Autor: Novosti

Info
12.02.2019.
08:52 > 09:33
Snimak bahate vožnje zaposlenog u "Autotransportu Pančevo" pojavio se protekle nedelje na društvenim mrežama.
  • Sima

    13.02.2019 06:06
    @Zemlja je ploča
    Vidi... U članku stoji da je snimano mobilnim, time sam se rukovodio. Da, moguće je da je dash kamera u pitanju. U autu čiji vlasnik koristi Nokiu 3310. Ok, nema veze, moguće je. Ali, koliko je verovatno da se auto sa dash kamerom slučajno našao na pravom mestu u ključnom trenutku, pa još deli snimak na netu, a da je kvalitet snimka takav da ne služi ničemu, osim da prikaže kakva mu*a ima šofer busa?
  • Pokojni Čika Franja

    12.02.2019 13:38
    nekoMpetentan vozAč
    Odgovoran posao nije za neodgovorne ljude. Bolje da kanališe svoje nezadovoljstvo u nešto korisnije, kopanje kanala na primer, nego što u opasnost dovodi putnike busa kojim upravlja, a sramoti preduzeće za koje radi. Ne znam o kom vozaču je reč, ali ne bi bilo na odmet kazniti ga, jer "ko se na mleko opeče, i u jogurt duva" ili "koga zmija ujede, i guštera se boji." Na taj način će se postideti i postati bolji (barem se nadam). U protivnom, ako i posle toga napravi sličnu grešku, zauvek mu zabraniti da se bavi datim poslom, s opravdanjem da ugrožava bezbednost drugih učesnika u saobraćaju, bezbednost i život putnika koje prevozi, kao i svoju lično. Oštećena/uništena imovina se takođe treba uzeti u obzir, ali tek na poslednjem mestu, jer život nema cenu.
  • Slanina

    12.02.2019 10:37
    Ne'am reci
    Bez obzira na to sta se desilo ispred njega, mogao je sacekati i zaobici vozilo ispred njega ne prelazeci u suprotni smer. Tako da, bahatost i ugrozavanje putnika.
  • Zemlja je ploča

    12.02.2019 10:11
    @Sima
    Simo, svaka cast kako si ti pametan i odma provalis prevaru.
    Uzgred, da li si cuo da postoji i nesto kao dashboard kamera?
  • Talac

    12.02.2019 10:07
    Kakav nepotrebni panicarski senzacionalizam. Uopste nije tako dramaticno kao sto izgleda. Covek je na najlogicniji i najefikasniji moguci nacin i neugrozavajuci pri tome nikoga, zaobisao pokvareno vozilo u koloni. Vidi se da je iskusan i da zna sta radi. Da je vise takvih ne bi bilo ovoliko zastoja u saobracaju.
  • Anonimus

    12.02.2019 09:58
    propisi su propisi
    "Povrh svega, sve se to odigralo u trenutku prolaska dva šlepera."

    Slepere koji skrecu levu je verovatno video i zbog njih se i odlucio da uradi ovo, jer su oni blokirali vozila koja dolaze iz suprotnog smera. Nije imao strpljenja da saceka da se rascisti saobracaj kako bi se prestrojio u desnu traku, pa je improvizovao. Moguce da je vec propustio zeleno svetlo zbog pokvarenog automobila.

    Sve u svemu, verovatno je iskusan i pitanje je koliko je ugrozio bezbednost putnika, ali propisi su ipak propisi.

    @Sima: Ovaj sto je snimao je mozda hteo da pokaze koliko dugo se ceka na semaforu, jer nije mogao da zna da je uzrok cekanja pokvareni automobil na pocetku kolone, ali mu se "posrecilo" i dobio je vise pregleda na youtube nego sto je ocekivao.
  • DJura

    12.02.2019 09:45
    Očigledno nije kamera sa mobilnog telefona već dashcam, auto kamera.
  • Sima

    12.02.2019 09:20
    Smešno...
    Providno... Lice u automobilu uključilo je kameru na "mobilnom telefonu" i snimalo autobus dovoljno ranije da sve uredno zabeleži. Usput, snimak ima takav kvalitet da se ništa preko njega ne može utvrditi. Kako će Autotransport išta da utvrdi?
  • Nišlija

    12.02.2019 09:17
    Prešao je u suprotnu traku da izbegne pokvareno vozilo koje je blokiralo saobraćaj. Inače bilo je zeleno.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna