Autor: Tanjug

Info
13.02.2019.
17:56 > 18:52
Ministarstvo zdravlja pružiće podršku projektu u okviru kojeg studenti završnih godina medicine obilaze stanovništvo u najzabačenijim ruralnim opštinama i selima Srbije i tamo obavljaju preventivne zdravstvene preglede građana.
  • Мунгос

    14.02.2019 09:03
    Одлична прилика да се млади штуденти обучавају.
    Па ако и мало погреше, није велика штета.
  • Seljak

    13.02.2019 22:10
    Selo
    Pa kad ne mogu naterati lekare da rade na terenu bez naknade sad kobajagi studenti završne godine da steknu iskustvo.Studenti mogu i na staziranju u domovima zdravlja steći dobro iskustvo,po klinikama kad bi njihove kolege bili zaintetesovani da im prenesu iskustva i znanje,ali neće,zavist,sujeta odlika je starijih kolega lekara.A ministarstvo zdravlja ima savetnike takve da su odluke min.zdravlja sve gore i gore,sem toga niko se ne može zaposliti ako nisi dete lekara ili ako nemaš eure da platiš.Sve ovo kažem iz iskustva,ja seljak iz Novog Sada.Svi smo mi žrtve i bolesnici i nezaposleni lekari koji nismo deca lekara i koji nemamo para da platimo da dobijemo posao lekara,džaba diploma lekara i godine mukotrpnog učenja,mali bogovi u zdravstvu odlučuju o sudbini nas nezaposlenih lekara i ovog bolesnog naroda.Ali,ko mene uopšte i čuje?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna