Autor: Tanjug

Info
20.02.2019.
11:49
U okviru nacionalne SOS linije za preveciju samoubistva, koju je otvorila Klinika za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević" u narednih deset dana biće u funkciji i onlajn čet, rekla je direktorka ove institucije dr Ivana Stašević Karličić.
  • ideolog

    20.02.2019 15:49
    Za "neobrazovane"
    Potpuno se slažem da su jedan od problema ovog društva salonski političari, koji nemaju nikakvih dodirnih tačaka sa narodom.S' druge strane, moj komentar se odnosio na neprimerenu šalu. Evo da probam da odgovorim pitanjem: Da li biste se smejali i izvrgavali ruglu osobu u invalidskim kolicima ili neku drugu teško obolelu? Ako je vaš odgovor negativan- zašto se podsmevate nekom psihijatrijskom bolesniku. Ostajem pri stavu: ili je u pitanju neinteligencija ili krajnje odsustvo moralnih normi! P.S. Nadam se da nikad nećete doći u situaciju da vama bliska osoba bude hospitalizovana u jednoj takvoj ustanovi.
  • Neobrazovani

    20.02.2019 15:12
    O Konju i oglavu ->Ideolog
    Nažalost, najveće probleme nama kao narodu su napravili upravo takvi, koji fino znaju da formulišu svoju kulturu, to naglase i podvuku - a narodu zavuku.
    Najteže promašaje koje sam u životu video su uradile neznalice sa kravtom, odelom i spoljnom tobož kulturom.
    A našaliti se sa potezima vlasti je uvek zgodno, bar meni.
    No, ljudima koji su se ovajdili od sistema, i koji ga uvek brane u komentaru... poput sorošoida koji brane gazdu koji im je dao internacionalni fakultet i lepe stipendije.
    Sve je ovo viđeno i poznato.
    Stvar je samo ugla gledanja.

    Ovde je posebna slast nekog napasti, naći mu makar nešto malo i zakačiti se za to.
    Što govori o psihološkom stanju. Sarkazam i šalu shvatiti - to već ne.

    Što se teme tiče, kao, tobož se brinu za samoubijajući narod - a na drugoj strani nemilice kradu, rasipaju, u ropstvo bacaju građane i izdaju im zemlju.
    Sve neki fini i obrazovani ljudi, sa diplomama.

    Nama, neobrazovanim i vulgarnim, eto ostaje samo jad i da se šalimo sa potezima Vas, tako finih, edukovanih i nadasve širokih vidika...
  • ideolog

    20.02.2019 13:04
    Za blago nama
    Izvrgivanje ruglu nečijeg zdravstvenog problema govori o odredjenim karakternim crtama onog ko to čini, ili barem o njegovoj inteligenciji i nivou (ne)obrazovanja
  • m

    20.02.2019 12:34
    kl
    Odakle im zaposleni za to, kad nema novih zaposljavanja, a ovi sto rade nisu dovoljni da obezbede rad i tu gde jesu?
  • Blago nama

    20.02.2019 12:15
    Ovo će da bude hit.
    Ima da stave sa one strane nekog poremećenog, jer oni mnogo vole da izigravaju doktore.
    Pa će da loguju i prate ko je luđi, ovaj njihov ili ovaj što ulazi u čet...
    A usput, svaki njihov pacijent koji se dokopa računara, neće biti odgovarn ni za šta što putem njega načini.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna