Autor: Tanjug

Info
27.02.2019.
12:24
Narodna biblioteka Srbije objavila je listu 10 najčešće pozajmljivanih naslova u javnim bibliotekama Srbije tokom 2018. godine, a na prvom mestu se nalazi roman "Koreni" Dobrice Ćosića.
  • Kaćanka

    27.02.2019 22:43
    ,@AleksandarVojvođan
    Šta ti napisa čoveče, stidi se....idi pročitaj Korene ... pokvari mi veče sa tom rečju satrap!
  • Robert(Anđelko)Miški

    27.02.2019 19:29
    Pametno
    Kao i u svim drugim granama postoji i knjževni lobi koji dakako dobro treba počastiti" nisam verovao u to al eto... al da se vratimo ovom tekstu na uzglavlju treba da stoji: " ovaj tekst plasira marketing i proizvode" i dobro je osmišljen a pogledajmo: paralela su dela od pre 30 godina i ova koja nam se sada nameću....Pametno....aplauz......od mene.....
  • AleksandarVojvođanin

    27.02.2019 13:18
    Uzas!
    Pod predpostavkom da su rukovodioci tih biblioteka, koje su odgovorile na upitnik, odgovorili sa tacnim podacima, ne postoji ni gram sumnje vise zasto nam je ovako kako nam je! I to malo ljudi koji nesto cita, osim tabloidnog djubreta za 15 dinara, citaju tekstove ideoloskog tvorca nacionalistickog divljanja na ovim prostorima! Pitam se samo sta bi se dogadjalo da taj pokojni satrap iz SANU nije zatrovao sve oko sebe cuvenim "memorandumom" i da "balkanski kasapin" u tome, nije video svoju sansu?!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna