Autor: Dnevnik

Info
01.03.2019.
19:00 > 18:34
Od 7. februara ove godine počela je primena Pravilnika o posebnim sanitarnim uslovima koje moraju da ispune objekti u kojima se pružaju usluge održavanja higijene, nege i ulepšavanja lica i tela.
  • NapreDNO

    03.03.2019 13:48
    Isti i istiji
    Na svaki način rade na otežavaju uslova za male preduzetnike a velike partijske drugove tapšu po ramenu.
  • Rale

    02.03.2019 23:31
    Baš razmišljam i ne mogu da se setim da sam ikada video frizerski salon koji ima odvojenu čekaonicu.
  • Vlada

    02.03.2019 15:37
    ---
    Cilj vlasti je da svi postanemo partijski radnici.
  • pawlle

    02.03.2019 12:49
    sve zatvorite,unistite sa vasim smrdljivim uredbama,zakonima i jos kojekvim sranjima,samo nemojte stranacko zaposljvanje,udri svakog ko nece sa vama
  • Zla...

    02.03.2019 10:08
    A zasto?
    A zasto se ne donesu i ne postuju NAJstrozi Pravilnici o posebnim sanitarnim uslovima o proizvodnji i prometu hrane ( klanice, proizvodnja pastete, MOM itd,itd.... frizideri u samoposlugama itd,itd... mleka, aflatoksini, sirevi, "biljni" sirevi, pesticidi, karence....) ? .
    To je mnooooogo opasniije za nase zdravlje od toga da li kod frizera ima cekaonica odvojena od prostorije za friziranje !!!
  • buca

    02.03.2019 09:31
    sram vas bilo
    Mi kao mušterije se upoznajemo, ispričamo i baš volimo da gledamo kako frizer pravi frizuru, tako nekad i dođem na ideju da napravim nešto slično!Onaj ko donosi ovakva pravila očito želi da bude što manje preduzetnika. Terate poštene ljude da zatvore radnje a ovi što rade "na crno" njima ništa ne treba! Pa koji salon može ovo da ispuni?! Koliko onda treba da košta usluga frizera?Vidi se da se sve čini da običan smrtnik ne može da ima ništa svoje da radi već da bude rob u tamo nekim novootvorenim stranim fabrikama!Da li je to zaustavljanje odliva radno sposobnih stanovnika? Pa ako nemate preduzetnike, zanatlije i već šta god, moje pitanje ovim pametnjakovićima je A KO ONDA DA PUNI BUDŽET ako sve pozatvarate i oterate s vašim svaki dan novim nerazumnim i neopravdanim pravilnicima?Da li to neko izmišlja svaki čas po neko novo pravilo da bi opravdao postojanje svog ničim opravdanog radnog mesta?
  • Joca

    01.03.2019 21:39
    Bolest se siri
    Nekada su berberi vadili zube i neke rane previjali,pod u prostorijama je bio drveni mazan starim preradjenim uljem,pa smo i pored toga svi izrasli u zdravu naciju. Danas nas propisi o prostoru i higijeni udavise sa nametom a mi sve bolesnija nacija. Nesto tu ipak nije uredu, vi gospodo koji donosite propise razmislite malo.
  • Iva

    01.03.2019 20:18
    I treba svi da odu odavde
    Zeni u centru Beograda zatvorili frizerski salon jer je na reklami na ulazu pisalo"Frizerski salon Maria" a u resenju APR-a"Frizerski salon Marija...".

    Ali tako su glasali.I opet ce glasati.
  • Lala

    01.03.2019 19:45
    Udri po narodu
    Samo i dalje nemojte glasati i sve će se samo "srediti". Što nam je lepo tako nam i treba

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna