Autor: Beta

Info
01.03.2019.
22:27
Ispred zgrade Vlade Srbije večeras su upaljene sveće, a potom do Prajd info centra održana protestna šetnja u znak sećanja na Stojadina Lazića koji je izvršio samoubistvo, zbog "konstantnog maltretiranja kolega i nadredjenih zbog homofobije", saopštila je organizacija "DaSeZna".
  • Malo istine

    02.03.2019 10:44
    Sramota
    Ovom narodu smetaju pederi, politicari, popovi, druge nacije, zivot u Srbiji, trnje u tudjim ocima... Bas me zanima jesu li se zapitali, da li oni nekome smetaju sa svim njihovim mrznjama i fobijama. Svi su u fazonu "ja najbolje znam". Zavladala je kolektivna mrznja prema drzavi u kojoj zivimo. Ljudi mrze sami sebe. Bolesno, ali istinito. Nije ovde tako lose. Ono sto ubija jeste taj stav i odsustvo svake namere da se nesto promeni. Ostavite vec vise pedere na miru i nas kojima ne smetaju oni koji su drugaciji od nas. Po citav dan slusam ljude pune mrznje i besa prema onima koji im nista nisu skrivili (ja nista ne znam o zivotu), a nemaju osecaj da oni nemarom o sopstvenoj egzistenciji unistavaju i moj zivot. E, vidite, tu se oglrda njihova krivica. Vode tudju brigu, a ne misle gde ce mrtvi pasti.
  • exNovi Sad

    02.03.2019 10:01
    Tuzno...Pretuzno....Balkan

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna