Autor: Beta

Info
13.03.2019.
16:49 > 17:09
Predstavnici opštine Stari grad na čelu sa njenim predsednikom Markom Bastaćem odneli su stablo koje je posečeno na Kalemegdanu zbog izgradnje gondole i ostavili ga ispred Skupštine grada.
  • dijasporac

    14.03.2019 16:28
    Gari druze, treba Srbiji jaka opoziciona stranka, treva neko ko ce da kontrolise vladajucu stranku i da ih zameni na izborima kada se vlast ogresi o gradjane. U suprotnome imas ovakvu vlast, bahatu, samovoljnu, stetocinsku.

    No problem je sto trenutno u Srbiji nemas apsolutno nikoga u opoziciji da moze da napravi rezultat od 30 i vise % na izborima. Problem je sto se DS poput amebe izdelila na ko zna koliko partija, na ko zna koliko lidercica koji medjusobno razgovaraju samo o tome kako srusiti Gospodara Vucica a ne mogu da se pri tome vide ocima, niti imaju ikakav cilj i projekciju neke buducnosti... bar to nisu predocili gradjanima ili im gradjani ne veruju zbog onoga sto su pokazali dok su bili na vlasti.

    Mislim koji bolid moras da budes da izlazis sa saopstenjem protiv sece 2-3 stabla na Kalemegdanu a ti si pre 7 godina posekao najlepsi i najduzi drvored u Srbiji, koga ces da uveris da si ti drugaciji, realniji i bolji od trenutnog predsednika pa da ti da svoj glas na izborima... sad mi je jasnije to neko beznadje koje vlada u Srbiji, rodbina i prijatelji mi o tome non-stop pricaju, citam o tome na portalima, ljudi su se skoro predali, oni koji nisu pobegose odatle ili pokusavaju nesto tim protestima.
  • gari

    14.03.2019 10:14
    samo neko ko je zavrsio visu uzaludnu ili srodan fakultet moze da izjavi da ce pobijanje sipova ugroziti tvrdjavu, saopstenje-poruka je na nivou komentara koje jedni drugima postavljaju fudbalski navijaci, a dolazi od liicemera koji su posekli vise stotina ovakvih stabala, ovo su performansi za parove ili farme i pokazuju nivo stranke, jadno i bedno
  • Ovdašnji

    14.03.2019 06:43
    Realno...
    Ma dođite da sečete u Novi Sad i na Frušku Goru.

    Ovde sve može.
  • dijasporac

    13.03.2019 20:23
    Kad je DOS dolazio na vlast pricao je da ce da pohapsi ekipu Sl.Milosevica kao ekipu koja je popljackala Srbiju. Osudili su jedino udovicu im zbog neke vile na Dedinju, i to kad je vec zapalila za Rusiju, niko drugi iz SPS-a i JUL-a nije odgovarao zbog korupcije ili kradje.

    Gopsodar Vucic je penio na vlast DS-a i G17, mahao papirima u kojima navodno ima dokaze kako su oni lopovi i kako ce ih strpati u 'aps kad on dodje na vlast. Ko je osudjen na robiju? Niko. Pardon, DS je osudio svog clana, zrenjaninskog gradonacelnika Knezevica, pukla tikva zbog toga sto nije delio kintu za mito sa Novim Sadom i Beogradom ali Gospodar Vucic nikoga iz prethodne vlasti nije stavio u bajbok iako ima sve papire, BIA-u, MUP, tuzilastvo...

    Danas preti Gopsodaru Vucicu ekipa koja se trudi da ga skine sa vlasti. Da li ce ga staviti u aps? Nece, 100% nece, jer je i on njima "oprostio" tako sto verovatno negde na sigurnom drzi papire koji dokazuju "odakle novci sinovci" za Djilasa i Jeremica. Vrana vrani oci ne kljuca, nece ni oni njega u bajbok ako dodju na vlast.

    Zato Gospodaru Vucicu odgovara da ga smeni samo Djilas ili Jeremic, svi ostali koji su bez mrlja u zivotu su mu zivotna opasnost. Kad razmislis svi na politickoj sceni Srbije imaju debeo sloj putera na glavi, cak i Trifunovic (setite se zataskane afere sa decijim fondovima).

    Kraj, jedini izlaz ili opsta buna ili bezanija.
  • pticice

    13.03.2019 20:17
    ekologija
    Pitam se pitam se, pa gde ce sada gospodin Ra...chichichic da postavlja kucice i docekuje vrapce, simbol glavnog grada? Ne bih znao kasti....odletece nam vrapci
  • dijasporac

    13.03.2019 18:23
    Sine, ovi iz Saveza za promene da su pitali bar jednog inzenjera za njihovu tvrdnju da "sipovi ugrozavaju bezbednost tvrdjave" bi dobili odgovor u stilu "tvrdjava je izgradjena na steni a ne na mocvarnom zemljistu". Ah da, Djilas se stalno hvali kako je inzenjer... ali samo na papiru. Uzgred, za vreme Djilasove vladavine Beogradom je poseceno oko 300 stabala (ne znam tacan broj) stabala platana starih 75 godina, zbog cega je u Beogradu dobio nadimak Drvosek., sve zbog ugradnje u rekonstrukciju Bulevara K.Aleksandra. A sad ima primedbe na secu nekoliko stabala...

    Brate opozicija je sastavljena od takvih likova, od likova sa krajnje stupidnim idejama tako da su nikakva pretnja Gospodaru Vucicu (ne, ne mislim na ulicu u Beogradu, nego na predsednika vam), nema teorije da oni njega sruse sa vlasti. Jedina sansa za Srbiju je da se sami medju sobom naprednjaci ne posibaju i sistem ne urusi zbog toga.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna