Autor: Tanjug

Info
16.03.2019.
09:40 > 10:08
Narodna banka Srbije počela je da kontroliše osiguravajuće kuće i da proverava jesu li visinu provizija vlasnicima tehničkih pregleda vozila sveli na dozvoljenih pet odsto.
  • Dragana

    09.12.2019 20:52
    zaboravljeni
    Ono što je jako važno, a ni u kom kontekstu nije pomenuto, jesto to, da se mnogo veći broj polisa od autoodgovornosti "proda" preko internih i eksternih zaspupnika osiguravajućih kuća (tzv. agencija). Iz onoga što je u medijima objavljeno, može se zaključiti, da na njih ovaj zakon nebi trebalo ni da se odnosi. Ne razumem sledeće-ako država od svake polise svakog osiguranja, uzme svoj deo kolača (5% poreza), a zastupnici "prodaju" ono što filijale ne mogu, zašto bi NBS ili bilo koga zanimalo, koliki procenat osiguravajuće kuće daju svojim zastupnicima?! Zaboravlja se, a izgleda da nikoga i ne zanima, da je po nekim istraživanjima zaključno sa januarom 2019. godine, preko 4500 ljudi iz ove branše ostalo bez posla. Sigurna sam da je medju njima bilo i onih koji su jedini u porodici radili...ali, kao što rekoh, socijalni aspekt čitave ove priče nije bitan.
  • AleksandarVojvođanin

    16.03.2019 14:12
    Osiguranje-prevara
    Neka NBS, pod vođstvom vrhunske ekonomske SNS stručnjakinje Tabaković J. Vrati pređašnje cene obaveznog osiguranja od autoodgovornosti, koje su bez ikakvog razloga povećane, pre tri-četiri godine za čitavih 40%. Još pride, tada je u to vreme kurs bio oko 123din/1eur! Naprednjaci čim zinu lažu, a ko laže taj i krade!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna