Autor: Beta

Info
16.03.2019.
10:01 > 10:26
Sud na Novom Zelandu podigao je danas optužnicu protiv Australijanca Brendona Taranta koji je u napadu na dve džamije u Krajstčerču ubio 49 osoba i ranio nekoliko desetina vernika.
  • Мунгос

    16.03.2019 19:19
    @ kOKO,
    „... Koliko smo jadni.“
    Не помаже само искреност, морате мало да порадите на себи.
  • ehEj

    16.03.2019 15:00
    @Станко Србин
    E moj Srpine. Pise se "srpske" junake. Neko od srpskih zvanicnika mora nesto javno da kaze kako se ne bi nastavio ukaljati sprski ugled i kako bi se ogradili od ovog groznog slucaja.
    Ako ti precutkujes cinjenicu da se lik lozi na islamofobiju koju su gajile domace klerofasiste i paravojne jedinice koje su indirektno podrzavane od strane nase republike, onda je i sam podrzavas na neki nacin. Mora se znati da ovo nije srpska ideologija i da prihvatimo vec vise da zivimo u 21. veku i da se menjamo kao sto to svi ostali dobri ljudi rade.
  • Shimmy

    16.03.2019 14:58
    Preuvelicavanje a skoro istina
    Sud u srbiji: zadrzavanje 48 sati....

    Sa druge strane, najbolji nacin da se oduzme narodu oruzije i mogucnost za samoodbranu je da se iscenira ovako nesto.

    Napadi se nece redukovati samo ce poprimiti drugaciji oblik. Gazenje kamionima, kucne bombe...

  • Nebojša

    16.03.2019 14:31
    A kako drugačije
    A kako druačije nego da bude ravnodušan baš nanisti način kako su ravnodušni USA kada ubiju stotine zena i dece u Siriji, Iraku, Libiji a da ne govorim o ravnodusnosti koju su imali kada su nas u Srbiji ubijali. Da li ste videli kajanje makar ili ste videli istu ravnodusnost kod Klintona, Blera, Šredera, Solane, Širaka, Holbrka, Olbrajtove,.... Naravno ravnodusnost i pravdanje zlocina jer sto je normalnom umu zlocin zlocinackom umu je opravdano.
    Dragi moji to je DIVLJI ZAPAD a nevine zrtve nikada i nigde na zapadu nemaju nikakvo pravo sem da budu izrabljeni, opljackani ili na kraju i ubijeni.
    Sada smo kao iznenađeni sto je ravnodušan? Naravno da nisam jer s kim si takav si.
    A najsramniji su nasi tabloidi koji se utrkuju da optuze Srbiju i Srbe iako s time nemamo ikakve veze.
  • Станко Србин

    16.03.2019 13:45
    @kOKO
    Шта ту треба наше власти да раде. Није наш држављанин, није чак ни био у Србији као Туриста. Ако је волео Србске јунаке, шта. Волим и Ја Че Гевара. Ко је мени крив за Рат у бившој СФРЈ.
  • kOKO

    16.03.2019 12:23
    ...
    ... samo naše vlasti nisu otvorile nikakvu istragu... Koliko smo jadni.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna