Autor: Beta

Info
21.03.2019.
22:42
Udruženje CarGo najavilo je da će sutra umesto najavljenog protesta svim roditeljima sa decom obezbediti besplatan prevoz i konsultacije o važnosti korišćenja dečijih sedišta.
  • Licemerje

    22.03.2019 13:31
    Šta kažete ako bi sutra neko ko zapošljava radnike na crno i ne plaća nikakve dažbine napravio akciju - jedan dan besplatnih usluga, da li bi ga to aboliralo za prekršaje? Lepo je kako licemerno ukazuju na propuste ili prekršaje taksista a sami kad prave prekršaje to je sasvim u redu. Niko građanima ne brani da biraju, vama se brani da se bavite delatnošću za koju niste registrovani i ne plaćate dažbine koje drugi plaćaju.
    Mogu li sutra otvoriti radnju u kojoj ću prodavati robu bez PDV-a i onda kada građani budu kupovali jeftinije kod mene jer u startu cene nemaju tih 20% da tvrdim kako "građani treba da biraju gde će kupovati"?
  • ex chapman

    22.03.2019 09:08
    AV?
    Aleksandar Vučić udario na ministarku Zoranu! fantazija naslov za svaki tabloid! btw ovo je moj copyright - nomo' neko da koristi bez moje saglasnosti i brez da mi plati masnu tantijemu :)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna