Autor: 021.rs

Info
22.03.2019.
19:29
Kompanija United media, koja poseduje prava za emitovanje utakmica fudbalske reprezentacije Srbije za kvalifikacije na Evropsko prvenstvo, reagovala je na današnje tvrdnje Radio-televizije Srbije da prava nisu ponuđena nijednoj nacionalnoj televiziji, demantujući ih.
  • Djura Poskok

    08.09.2020 23:02
    Dokle
    FSS prodao repezentaciju a dize galamu kako brani nas fudbal. Igra repezentacija, zbo koje sam nekad drhtao, a sad boli me uvo kao da smo Tasmanija a ne Srbija. Gadno bre...
  • Sramota

    08.09.2019 00:49
    Bruka
    Sramota za nacionalnu televiziju RTS, za Sportklub i Arena sport sto nisu prenosili uzivo utakmicu nase nacionalne selekcije Srbije u fudbalu u Beogradu! SRBIJA - PORTUGAL...Treba ih obrisati gumicom, umeju preplatu da naplate u paketu sa strujom!, Sta da gledamo na nacionalnoj televiziji RTS, ako ne gledamo nas nacionalni tim? Bruka i sramota, losi ste, naneli ste stetu ovom nasem napacenom Srpskom narodu i ono malo sto je ostalo i to ste unistili.....!
  • Juzno backa liga

    23.03.2019 08:43
    nogomet
    ovo stvarno nema ni u Alan Fordu,pa kome se i zasto placa pretplata da gledamo interviju nekih nedoraslih lica,politicara kvazi ministara i da se dalje ne nabraja sve strucnjaci u svom opsegu delovanja a ono sto bi narod i gledao nismo se dogovorili ili ovi na vlasti ,,oni su preskupi,,ovi sto prenose navodno ponudili smo fer uslove i tako prolaze utakmice a vi se cesite,pa ko ce da navija ja sam licno da vas niko negleda niti odlazi da vam daje podrsku kada vam je navodno tesko,pa neka vas gledaju i navijaju navodni vatreni navijaci sa sve ministrima pa pravite parti na poluvremenu,treba da vas je sve sramota.
  • Paja

    23.03.2019 08:05
    Poyy
    To nije c od coveka, to je brat od coveka!
  • Lala

    22.03.2019 23:43
    Prenos
    Pa sad neka taj čovek plaća pretplatu za sve nas. Napredno nema šta.
  • gdfgd

    22.03.2019 19:58
    Iza svih sranja stoji jedan čovek. Koji nije ni č od čoveka

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna