Autor: Beta

Info
24.03.2019.
14:47 > 15:38
Privredni sud u Čačku kaznio je načelnika Policijske uprave u tom gradu Draška Darijevića kaznom od 100.000 dinara.
  • NS65

    25.03.2019 16:25
    Sudstvo = korupcija.
  • x-ray

    25.03.2019 09:14
    ajoj
    kazna tolko kolko trosi sa jedan vecer u BG - jel vam nije sramota ? SRBIJA ustanite ili vama jeste da budite WC Solje Europska Unia jel tako se vas vidi kao ocenuje -
  • VB

    25.03.2019 07:51
    Izvršitelji
    Živim 25 u inostranstvu. Ovakvu represiju i dupliranje dugova nigde nisam video. U Hrvatskoj isto mada su u poslednje vreme malo smirili tamo strasti. U Srbiji su troskovi em otimanje od sirotinje koja ne može da plati dug ZATO STO NEMA. Od a slepca oči ne vrede. A još ako mu stap otmes napravio si tri nova bogalja. Zato se oni pomažu da bi mogli da vrate( postoje i osiguranja koja vraćaju a posle sa osiguranjem posebni dogovori) .. Ili ih pustite da se regeneriše.. A Srbiji sila i represija..
  • Мунгос

    25.03.2019 07:10
    У Чачку постоји Привредни суд.
    Он је сагледао како су камате дуг од 1,5 милиона динара оплодиле на 4,6 милиона динара.
    Привредни суд је сагледао и чињеницу да су радници одбили да напусте своја радна места. За сада раднике није дирао, препустио их је судској коњици.
    Привредни суд је сагледао и чињеницу да начелник милиције Чачка није хтео да прими понуђени хонорар од стране Приватног извршитеља. Тако да начелникова милиција није хтела да примени силу и тако да допринос логичкој подршци (пендрек) принудном извршитељу. Да пребије 2-3 радника, остали би куд који, зна се како то иде.
    Дакле, приватни извршитељ је морао да се обрати Привредном суду, који је начелника Чачанске милиције ребнуо по пропису. Из рукава. (100.000 РСД).
    У целој овој причи, мене са дна информисаности веома изненађује да ипак постоји неки начелник милиције који није хтео да прими мито.
    Началник је налетео на тврдо, добио је опомену пред искључење. Од Привредног суда, по свим правним тековинама Европске Уније. (Законима из приступних преговора).
    Мени остаје још једна жеља, да колегама коментаторима скренем пажњу на неке слике извршитеља који у пратњи милиције избацују неког јадника из стана:
    Милиција ту не асистира за дневницу – цену свог личног дохотка (плату јавног радника).
    Милиција асистира за екстра дневницу коју је исплатио Извршитељ. Па није милиционер луд да пребија некога ако му то није опис радног места. У ствари, колико пара, толико и музика.
  • ҉

    24.03.2019 23:22
    ҉
    opširnije sa lokala:
    http://ozonpress.net/ekonomija/kopitic-ne-odustaje-od-fra-radnici-traze-reakciju-tuzilastva/
    http://ozonpress.net/?s=FRA

  • Podrska načelniku

    24.03.2019 21:01
    Privatna zarada društveni troš
    ovo jednosmerno funkcionisanje prava ide narodu toliko na zivce i toliko unosi nemir i nesigurnost da da će sigurno da dovede i do rušenja vlasti.
    Izvrsiteljima bi vise odgovaralo privatno obezbedjenje jer to što rade je vise privatno nego legalno i nije u redu da narod plaća nečije bigaćenje i otimanje od naroda kao i da se policija zmera kod naroda, koji od nje očekuje zastitu, znog nečijeg tudjeg računa koji nema veze sa mozgom i realnošću..
    Policija treba da ostane uz narod tu ge je kad krene da se zna ko je ko. Ko misli da nece kenuti i taj se jako zabunio i zaneo..
    Neće proći ni to da narod nije vapio , ni molio, tražio zaštitu i upozoravao da se ovlašćeni kriminal zaustavi.
    Kako su izvršavali potrazivanja od strane radnika prema drugima tako neka rade i sve a ne selktivno po ugledu na Haški cirkus
    Oni koji zaradjuju privatno van svih normi neka snose sami troškove obezbedjenja za svoj biznis.
    Kad su takva sila ne izvrse sami čuvaju svoje glave guraju tudje . Ne moze policija da sve napravi da izgleda kao legalno kao sto glazura ne moze da napravi tortu od .....koječega.
  • Jaja

    24.03.2019 20:12
    @paor
    Ja sam tuzio mog duznika i dug je narastao 3 puta do kraja procesa posto sve te nemoguce takse koje su izmislili na kraju snosi duznik i duznik jos placa oba advokata i izvrsenje itd... ali u toku procesa poverilac sve to avansno placa
  • Nerad Lenčugić

    24.03.2019 20:03
    "Darijević je kažnjen zbog "neodgovarajućeg postupanja policije u slučaju prinudnog izvršenja nad pogonom 'Kuglična vretena' čačanske Fabrike reznog alata (FRA)""
    Aha, dobro. A šta je, po sudu, trebala policija da uradi? Da se potuku sa radnicima eda li bi na silu upali u fabriku? Ili, možda, da pripucaju na njih? Postupajućoj sudijnici smena i izbacivanje iz članstva u AKS i AKV zbog očigledne pristrasnosti i korupcije!
  • JovaNS

    24.03.2019 19:16
    Da li ima neki kontakt telefon ili broj žiro računa pa da pomognemo čoveku da plati tu globu? Teško je biti častan čovek u Srbiji ovih dana, red je pomoći svakom ko to jeste a rekao bih da Draško Darijević odgovara tom opisu. Ja nemam puno novca, ali bih mogao uplatiti 50 do 100 Eur sledeći mesec u tu svrhu. Nas 20 da se skupi i kazna je plaćena.
  • Paor

    24.03.2019 18:44
    300%
    Jel može objašnjenje kako se dug utrostručio?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna