Autor: Tanjug

Info
29.03.2019.
21:14
Ministar zdravlja Zlatibor Lončar apelovao je na apoteke da ne prodaju antibiotike bez recepta, a građane pozvao da to prijave ukoliko primete i najavio da će nadležna inspekcija započeti kontrole.
  • misa avokado

    30.03.2019 11:49
    Pod hitno uvesti obavezu da u reklamama za suplemente obavezno stoji da je to "dodatak ishrani i da nije namenjen lečenju ili sprečavanju bilo kakve bolesti" što je obavezna poruka kod takvih reklama u SAD. Reklamiranje suplemenata za urinarno-genitalni trakt je postalo toliko agresivno i obmanjujuce da je neophodno uvesti takvu obaveznu poruku.
  • @duško

    30.03.2019 08:42
    ZBog takvih kao ti je i stavljena zabrana. Nemaju nikakvo znanje, ali misle da imaju svo znanje ovog sveta. Tako za antibiotike misle da su bombonice, koje mogu da pomognu, a ako ne pomognu, sigurno ne stete, a to je daleko od istine.
  • duško

    29.03.2019 23:40
    nikako mi nije jasno da se cigarete i alkohol mogu slobodno kupiti, a antibiotici ne. nekome neki antibiotik samostalno kupljen i pomogne, a cigareta je 100 posto štetna i onom ko je kupi i njegovoj okolini

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna