Autor: Fonet, RTS

Info
03.04.2019.
10:02
Udruženje "CHF Srbija" je posle pravnog stava Vrhovnog kasacionog suda navelo da se sada očekuje formiranje radne grupe sastavljene od predstavnika države, Narodne banke Srbije, banaka i korisnika kredita, kako bi se problem kredita u švajcarskim francima rešio na sistemski način.
  • Zaduženi građani

    04.04.2019 10:03
    Stav Suda
    Još jedna odbrana banaka.
    Način da se zaustave nove tužbe jer su banke do sada morale da vrate 50 mil eura od izgubljenih sporova na sudu. To niko ne spominje.
    Do sada je tužilo samo oko 7 odsto dužnika.
    Tužbe po svim osnovama su jedino rešenje u kojima dužnici dobijaju najviše, država preko sudova dobija takse, a banke vraćaju nezakonito uzet novac.

  • Neobične pretnje ban

    03.04.2019 13:23
    Pa čudno je da banke očekuju da bi dobile podršku u zakonu druge države , kad je Srbija poslednja koja ovo rešava i u celom svetu su krediti proglašeni za prevaru i nepravdu.
    Osim toga, kada su davali kredite rekli su da je politika banke da će odmah konvertovati u EUR ako CHF značajnije skoči.
    Ponašanje advokata banke je maksimalno nekorektno - ali neki neki advokati očigledno misle da su plaćeni da donesu banci profit po bilo koju cenu, a ne da se pridržavaju zakona i advokatskog moralnog kodeksa. Gde su ti bankarski studirali!?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna