Autor: Beta

Info
08.04.2019.
20:41
Iranske vlasti saopštile su danas da SAD smatraju "zemljom sponzorom terorizma", a američke snage prisutne na Bliskom istoku kao "terorističke grupe", javila je iranska agencja Irna.
  • Bravo!

    09.04.2019 12:57
    Podrška Iranu!
    Svim američkim ljubiteljima američke čokoladne zvezde (kružnog mišića stezača),
    želim da završe u americi u budućim danima.

    To će im biti dovoljna kazna i nauk za buduće živote.
  • V

    09.04.2019 06:01
    Petar
    kletve u maniru vladike Amflohija ili kako se već zove - srednjovekovnog čoveka koji je dokazao da je putovanje kroz vreme postoji.
    A sad malo o Rusiji:
    Ko voli Rusiju: Iran, Severna Koreja, Venecuela, Kuba. Dakle, vi sebe izdvajate iz civilizovanog sveta i svrstavate na stranu država u kojima ne da nema ljudskih prava, nego nema slobode uopšte i u kojima verovatno ne biste rado živeli.
    Ko ne voli Rusiju: ceo bivši istočni blok, skoro svi neposredni susedi.
    Da se kojim slučajem Srbija graniči sa Rusijom, Srbi bi voleli Rusiju taman koliko je Ukrajinci vole.
    Rusija prisvaja tuđe teritorije - Ukrajina, otcepljuje tuđe pokrajine - Gruzija, Moldavija, napada suverene države - Gruzija, meša se u stvari suverenih država i određuje ko sme, a ko ne sme u NATO, održava nesigurnost, kontrira...
    Glavna ruska politika je kontriranje - ako Zapad jedno, Rusija drugo.

    Naša tragedija je što nismo imali rusku dominaciju. Da jesmo, bili bismo osvešćeni.
    Ovako, suverena i samostalna Srbija se dodvorava Rusiji do nivoa ponižavanja, poklanja vojvođanski NIS zarad podrške oko Kosova, a tragedija je da bi Rusija i besplatno to radila iz čistog kontriranja Zapadu.
    Dajte malo objektivnosti i manite se srednjovekovnih kletvi.
  • Miloš iz Zemuna

    09.04.2019 03:25
    rodoljubi pobeđuju
    Iranu svaka čast. Jedina mana im je (crkveni) sistem i religija koja vlada državom i koja ih sprečava da budu još veći nego što jesu. Što se tiče USA, tu nema ništa novo da se kaže osim da pitamo gospodu iz EU "A dokle mislite da podržavate tamnicu (u kojoj se vrše eksperimenti nad ljudima) u zalivu Gvantanamo?" kao i "Jel to ta demokratija, ljudska prava i transparentnost za koju se zalaže EU?"

    Živeo Iran!
  • Petar

    08.04.2019 21:06
    K
    Ništa novo. Amerika je postala samo firma koja pod maskom NATO uslužno, po ugovoru bez potpisa, za velike pare uvodi demokratiju i izigrava Baju. Zaigraće mečka i pred njihovom kućom...a biće to ruski medved. Crkli dabogda, proradio im vulkan u Yellowstone parku i globalno im poplavilo istočnu obalu baš to globalno zagrevanje. A hoće.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna