Autor: Beta

Info
13.04.2019.
15:41
Predsednik Samostalnog sindikata "Zastava oružje" Dragan Ilić obavestio je pismom članove tog sindikata da u ponedeljak 15. aprila neće biti celodnevne obustave rada zbog otkaza koji mu je dao generalni direktor.
  • Sima

    13.04.2019 18:59
    U pravu je
    Kako god okrenete predsednik sindikata ima imunitet do god je na funkciji i dve ili cak cetiri godine po isteku mandata,za to vreme ne moze da dobije nepovoljne ugovore tj da mu se umanji plata i ne moze da mu se da otkaz osim ako nije pocinio krivicno delo protiv firme...sve u svemu sud ce da ga vrati na posao i dobice sve retroaktivno placeno od staza,osiguranja pa do plata plus kamata.Tako da je ovaj sindikalac pametan pogotovo ako bude vukao sud nekoliko godina.
  • Miloš iz Zemuna

    13.04.2019 16:19
    zamršeno
    Dragan Ilić otkazuje štrajk jer je dobio otkaz. Zatim daje izjavu kako je nemoralno štrajkovati. Pa ovo stvarno nije normalno. Ali šta drugo očekivati u Srbiji.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna