Autor: Beta

Info
16.04.2019.
18:01
Naučnici su saznali da na Mesecu ima vode i to u izobilju i da se skriva u lunarnom podzemlju, samo nekoliko metara ispod površine Meseca, piše Sajens Alert.
  • Alf

    11.12.2019 20:28
    Zaverenik
    Ne znam zasto mislite da nisu bili na Mesecu,a zivite u 21 veku,pa makar bilo i pre 50g.ljudi su pokazali da skup brilijantnih umova,uz veliku fanansijsku pa samim tim i tehnolosku podrsku i jak motiv mogu napraviti mocnu masinu enormne snage na poznatim principima i sa dobrim analognim proracunima i dostupnim znanjem iz astronomije za savremenog coveka,ko je pre 5000g.pravio piramide,i izracunavao fantasticno precizno kalendare i raspored zvezda,mozda vanzemaljci?
  • Putin

    16.04.2019 22:23
    Samo u filmu
    A zamislite da su stvarno bili u stanju da odu na Mesec a ne samo u filmu. Sve bi mogli da istestiraju na licu mesca. Ali ne mogu da odu tamo.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna