Autor: VOICE

Info
23.04.2019.
12:35
Iako postoji svedok koji je priznao da je učestvovao u kupovini glasova na lokalnim izborima u Vrbasu i krivična prijava je podneta još pre dve godine, nadležni organi još nisu doveli postupak do epiloga, piše danas Vojvođanski istraživačko-analitički centar (VOICE).
  • nedodirljiva vlast

    26.04.2019 12:35
    Na ranijim izborima glasove u NS, je kupovao opskurnoi Tomislav Bokan , DDD, njegov pajtaš PRIZNAO kupovinu glasova,krenuo postupak jer Vučević ga prvo optužio a onda primio u koaliciju i dao mu mu da birektoruje i uništi Urbis .... i .... ništa , policija, tužilaštvo i sudovi rade za svaku vlast.
  • Odgovor Boki

    23.04.2019 20:01
    Prvo, Opštinski sudovi više ne postoje, već su sada Osnovni sudovi.
    Kao drugo, Sud postupa tek kada Tužilaštvo podnese Optužni predlog, a do tada Tužilaštvo u saradnju sa policijom vodi istražni postupak.
    Poenta je da sudovi više ne odugovlače, sada to radi tužilaštvo, odnosno policija.
  • NSrdjan

    23.04.2019 18:43
    Vladajucima pravda ne treba jer su navikli da silom brzo sve rese... ostalima, pak, pravda nije dostupna jer su, prosto, na pogresnoj strani ulice. U prevodu, pravda u Srbiji je neko mitsko stvorenje, za koje su svi culi ali niko nije video, ne zna gde zivi, niti kako deluje u stvarnom zivotu.
  • Boki

    23.04.2019 14:26
    zastariće, naravno
    Ovo u Srbiji više nikoga ne čudi. Predsednika opštinskog suda pozove ministar pravde i da mu instrukcije. Ovaj onda odredi sudiju bez ličnog integriteta i naredi mu da maksimalno odugovlači i praktično sabotira sudjenje. Sudija koji bi se drznuo da ne postupi po naredjenju bi veoma brzo ostao bez posla. A, priznaćete. tisuću evrića plate nije malo. Briga njih i za pravdu i za istinu. Ko god je imao posla sa našim sudovima dobro zna da je sve stvar veze, uticaja ili novca.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna