Autor: Novosti

Info
30.04.2019.
21:53 > 21:59
Na zvaničnom Jutjub kanalu Srpske napredne stranke objavljen je novi spot.
  • lol

    02.05.2019 15:58
    Za Daru
    Postovana Daro u koliko ste preskocili nize razrede osnovne skole ukratko cu vas podsetiti sta se uci iz matematike u drugom i trecem razredu a to su razlomci. 1/4 stanovnistva je mnogo manje od 3/4 stanovnistva. 1/4 je brojcano stanje onih koji su glasali za nazadnu stranku dok 3/4 (odnosno tri puta vise od onih koji su glasali za sns) nisu glasali za sns. Al dzaba vam pisem cinjenicno stanje kad vi to i onako ne razumete.
  • Komunista

    01.05.2019 15:32
    Da vam čika nešto kaže
    Gospodo, čuvajte te partijske milijarde na računu.

    Neka ostanu, kad završite svoje.

    Spotove su pravili i komunisti, i ne samo spotove, već izuzetno pevljive pesme, koje se i danas pevaju i bile su opštenarodno prihvaćene.

    Takođe, pravili su i filmove, i oni su bili opštenarodno prihvaćeni i gledani.

    Pa.... evo gde su oni, i gde smo mi danas.

    Zato, ne gajite nadu da će spot da vrati ovaj narod sa ulica.

    Može samo da donese neki džip nekom vašem partisjkom kolegi, koji snima spot.
  • NS

    01.05.2019 09:28
    Na sta ovo lici,kako vas bre nije sramota nazadni stvorovi.
  • ST

    01.05.2019 07:24
    @ Dara
    Sta ti to napisa leba ti? Ovakve hvalospeve ni u S. Koreji nema. E sad,ili imas velike koristi od ovakvog rezima ili si teski moralni pigmej. Za kraj - promeni sajt,informer place za tobom.
  • S21

    01.05.2019 07:04
    Ma, sta komentarisete... Obican polusvet.
  • Boro iz Pobede

    01.05.2019 06:49
    zvezda2@gmx.de
    Dara
    Bravo!

    Jel to Dara Bubamara? Posalji nam neku sliku, mani se politike!
  • Dara

    01.05.2019 02:33
    Bravo!
    Bravo za spot! Bravo za našu omladinu i našeg predsednika koji se bori za bolju Srbiju. Vi koji bojkotujete radite to iz hira, ni sami ne znate zašto ste na ulicama. Naš Aleksandar misli na svoj narod, gleda da obezbedi nova radna mesta i sve da učini kako bi građani imali bolje uslove za život.
    Svim srcem i dušom uz predsednika, kakvog nikad nismo imali, nikoga nisam sam tolko volela, uz dužno poštovanje ni Tito mu nije ravan.
    Manjina želi da nametne svoju volju većini, e pa neće moći, ako vam nije lepo u našoj Srbiji, eto vam beli svet, koji jedva čeka da radite za minimalac i da živite u sobičku od 10 m2. Znam dosta njih koji su otišli, pljuvali po svojoj zemlji, i onda kada su videli pravo lice zapada, trčeći su se vratili u Srbiju i nikada im više nije palo na pamet da je napuštaju.
  • Grbavi domar

    01.05.2019 02:29
    Zavolete li te, spašavaj se!
    Pogledaj Miloševićevu ćerku danas, Vučiću. Kažu da je jednom spustila roletne i više ih ne diže. Koža joj pobeljuje kao onom Asanžu. Zar to želiš svojoj ćerki? Razmišljaj na kakvu ćeš tempiranu reakciju da nagaziš kad načiniš prvi korak nakon što ti padne kruna. Nije ovo nikakva pretnja, sve je to već Istorija videla. Voda ti je u ušima. A i toga se Istorija napripovedala, tih sa vodom u ušima.
  • duci0167

    01.05.2019 02:07
    Ciljana grupo
    Jadno prejadno! Ovako olako rec Mrznja moze da izgovore samo likovi koji mrze sve i svakoga. Recimo Vucic,pa taj je u mrznji ziveo ceo svoj zivot kao ratohuskac a i sada kada mrznju seje medju gradjanima. Glupi li ste ... beton!
  • Oval spot

    01.05.2019 01:01
    je vrhunac
    Ovo je toliko lose i pogresno, da se sa granici imbecilnoscu. Ako se obraca svojim pristalicama, onda je bespotrebno; ako se obraca onima koji su protiv-samo sabija jos vecu kolicinu mrznje; ako se obraca neopredeljenima, a takvi su sigurno slobodomisleci, ali inertni-kod takvih moze da proizvede samo kontra efekat. Ne znam ko mu vodi marketinsku kampanju, ali su se definitivno pogubili. Imaju ili jako visoko misljenje o sebi ili jako nisko o narodu kojem se obracaju ili i jedno i drugo. Ali jedno je sigurno, ovo nije pusteno, bez da je AV pogledao i aminovao, a za jednog sahistu je prilicno naivno da misli da je to nivo na kom treba da se obrati narodu. Znaci da nas smatra potpunim idiotima. Mozda i sa pravom, jer mu prolazi sve sto radi. Od bracine licne karte, zajednickog drugara Malog, vazduhoplova i ekipe, keramicara koji voli da mu novinarke kleknu pa po kazni postane direktor BIA-e... Spisak je predugacak, ali sada sve vise lici na pocetnu scenu iz Konana, kada se silnici konacno domognu sela u kom je ostala samo nejac, zene, starci i deca i krenu sa izivljavanjem i silovanjem, bez potrebe da ikom objasnjavaju sta i zasto. Kada su se pojavili na politickoj sceni propagiraili su nasilje prema komsijskim narodima i manjinama, sada kada su se konacno docepali vlasti izvljavaju se nad onim sto im je preostalo, a to je sopstveni narod. Ali jedno je zajednicko. Sadisti ostaju sadisti!
  • Vaspitacica

    01.05.2019 00:34
    Sta je ovo?
    I mene sramota.
    Ovo ko skec iz vrtica.
  • pirana

    01.05.2019 00:20
    Koji transfer blama, jbt. I pored svega, tolko drskosti imaju. Jezivo.
  • писмоглав

    01.05.2019 00:20
    Па де си бре Лаве
    Претходни је био солидан, а ово је на нивоу младог лава Пајкића...
  • U-Predator

    30.04.2019 23:59
    DNO
    Ja sam na ivici samoubistva sad, ovim spotom se jos vise rugaju onima koji ne zele da prihvate ulogu podanika i ovce, zastrasene i ucenjene botove! Hvala Vam predsednice i ostala bando prokleta oko Vas sto nam vredjate inteligenciju i terate nas iz zemlje svakodnevno katastrofalnom politikom, lazima i manipulacijom! Svaka cast Vucicu! Ziveo Vucic!
  • kimi

    30.04.2019 23:45
    Ovo je naseg Vodju savetovao neko iz marketing agencija sa zapada, samo zaboravlja Vodja da na tom istom zapadu normalnog coveka boli uvo ko manipulise s njim dok ima lepu platu.
    Tesko ce Vodja ovim glupim marketingom bilo koga ko ima gram mozga navesti da veruje u ovo, samo se suprotno dobija, jos vecu mrznju na sebe navlace!
  • Badza

    30.04.2019 23:37
    Jel se ovo neko zeza...?
  • ns

    30.04.2019 23:35
    Dragi Svi! Ako Vam do sada nije bilo jasno da Vam pojasnim, svi ovi sns spotovi se snimaju isključivo zbog internetski pismene populacije u srbiji tj. zbog nas koji smo protiv bande, nigde nećete videti na tv-u da se emituju i da se prikazuju masivno narodu, zašto? pa zato što njihovi glasači ne koriste kompjuter, ne koriste čak ni azbuku, tako da je ovo samo trljanje moći u nos i pišanje po zdravom razumu koji je u ovoj zemlji masovnom migracijom mislenih postao manjina. Nije teško dokučiti kako se po njegovom receptu dolazi na vlast ali je itekako teško na taj način umesto njega doći na tu vlast, trećina poplašena i razočarana pobegla preko, trećina nepismena postala polivina, j*be se njemu za nas iz treće trećine, mi smo max 49%. mislite o tome i shvatite da svaki dan na internetu je dan više njemu na vlasti, kad ubedimo krezubog seljaka onda smo na konju, kako smo krenuli to znači nikada!
  • Wolf 359

    30.04.2019 23:20
    Gadjaju nepismen deo stanovnistva. Kod drugih ovo izaziva gadjenje.
  • A sad adio

    30.04.2019 22:44
    ali stvarno!!!
    Pa oni stvarno misle da smo mi glupi, siti i besni. Da se bunimo iz obesti jer nam neko na slican nacin sugerise da se bunimo. Ovo je takva uvreda da nemam reci. Da neko licno pokusa tako, licem u lice da me pravi budalom ili da misli da sam toliko glup da bi mi se na takav nacin obracao bio bi u najmanju ruku crven oko usiju. Ako takvo misljenje imaju o svom narodu, ja nema sta vise da protestvujem mirno. Prestajem da placam porez i pakujem kofer, a vi putujte u buducnost sa nacijom fabrikovanih debila kojoj ovo ne smeta.
  • Dragan Belić

    30.04.2019 22:39
    NaPR'DNO !!!
    Da, da..., to je ta budućnost "države na Srbiju"...,naPR'DNO..., nema šta !!!
  • Crni

    30.04.2019 22:12
    Koliki retard moras da budes da snimis ovako nesto?
    Kolika bi mu bila plata 200 evra?
    Prepolovio se nama broj stanovnika a ne nezaposkenost.
    Kako racunate stopu nezaposlenosti? Svako ko je u jednom mesecu radio bar jedan sat skida se sa liste nezaposlenih.
  • Boki

    30.04.2019 22:08
    ...
    Mene sramota

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna