Autor: Beta

Info
02.05.2019.
19:54
Sindikat Nezavisnost Republičkog-geodetskog zavoda saopštio je da, uprkos naporima sindikata i Vlade, rukovodstvo tog zavoda "ne dozvoljava da se u organizacionim jedinicama uspostavi normalan rad".
  • nina

    03.05.2019 17:54
    strajk je za radnike
    Da li ste videli da nekad strajkuju ministri? Normalno, ako ljudi nisu zadovoljni treba da strajkuju, po zakonu je.
  • Radnica

    03.05.2019 12:07
    Uporna
    Sve je to tako dobro uigrano i napravljen sistem koje sa njima sve može ko nije ništa ne može .Prošetajte gradom Novim Sadom i vide će te silne promotere za Kraljevinu Srbiju a šta mislite gde rade u J.K.P. svi za vreme radnog vremena su po koje kakvim tribinama svima je plaćeno kao da su na radnom mestu, a mi ostala buranija ima da ćutimo i budemo srećni što su nam ti i takvi dozvolili da radimo .Tako će biti dokle god ćutimo i kuckamo po tastaturi u svojoj sigurnoj kući ,a to je pitanje dokle će biti sigurno,sve je u našim glavama dokle ćemo saginjati glavu i šaputati ćuti to je tamo kod komšije,a to su sve Naše komšije to smo mi.
  • Novosadjan

    03.05.2019 00:25
    Dokle god bude onih cuti i radi tako ce nam biti briga me sto neko nema ni toliko nikakakva obecanja ne dolaze u obzira prvo isplata pa dogovor za dalje koja god delatnost da je u pitanju
  • Bolt

    02.05.2019 21:51
    Hoce da se privatizuje katastar, ogromne su pare u pitanju!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna