Autor: 021.rs

Info
03.05.2019.
16:57
Koalicija nevladinih organizacija Građanska Vojvodina zahteva od Ministarstva unutrašnjih poslova da zabrani okupljanje članova i funkcionera Srpske radiklane stranke zakazano za subotu 4. maja i, kako navode, "spreče ponavljanje zločina koji je lider radikala počinio u tom mestu devedestih godina prošlog veka".
  • Brunova mama

    05.05.2019 12:20
    Nije ova osoba klovn, kao reče jedan od komentatora. On je opasan i perfidan um, koji ima snažnu prećutnu podršku ove nazovi države kojom zaista vlada (umesto da njome upravlja, što je ogromna razlika) jedan deo amebe SRS koja se podelila ne tako davno na SRS i SNS. Zna se i zašto.

    Na stranu to koliko je opasno i štetno po društvo što se jedan (ah, da je jedan samo!) haški osuđenik slobodno bavi politikom, sedi u državnom parlamentu kao poslanik i dalje truje sveukupnu političku i društvenu klimu u ovoj odavno jadnoj zemlji.
  • Cirkus

    04.05.2019 09:36
    Dokle ce ovaj klovn da zamajava narod ?
  • Dejan

    04.05.2019 08:56
    Ako me dobro pamcenje seca, seki je imao cirozu jetru u Hagu !! Vidi ga sad, trbuh-mesina sa preko 150kg sala,vidi ga kosulja kratkih rukava i kravata ! Ako bi sveli situaciju od tita na ovamo, svi unistitelji srbskog naroda dolaze tacno iz okoline bosne-hrvacke odnosno gde su glavna legla ustasa, nema gore osobe od srbskogkonvertita ideoloski oblikovanog u partiji, seselj, djiki, av,bota, sva ta komplet ekipa polako i sukcesivno unistava srbski narod i drustvo, kad budemo to shvatili bice kasno !!!
  • cure

    04.05.2019 05:54
    kravlja
    balega....
  • Krompjuter

    04.05.2019 03:22
    maskota naseg propadanja
    Naizgled simpatican lik za jedan mali deo populacije, ali jedna politicka promiskuitetna licnost (citaj kako sam hteo napisatil, ali nisam zeleo da mi blokiraju ovu besedu).
    Svaka njegova "akcija" ozbiljno zagorca zivot svakom Srbinu u Hrvatskoj, na bar nekoliko nedelja, a nekima i na ceo zivot.

    Ovaj covek je nacinio toliko stete civilizaciji, a najvise Srbima. Uostalom, on je stvorio FrankenstajnAVAVA.

    BTW, gledam ga pre neki mesec, kako se direktno deklarise protivu protesta u Banjaluci, gde gradjani, najvise deca, protestvuju i traze pravdu za svog druga i sugradjanina Davida Dragicevica, mucki ubijenog od okupiranih drzavnih institucija u sluzbi narko mafije! Fuj. I setim se kad sam bio klinja i nasedao na te njegove price i nemogu sebi da oprostim... Uvek nesto, Amerikanci, CIA, Britanci, a iza kulisa njegovi jarani lapaju i cerupaju drzavu, narod....
  • Cane liman

    03.05.2019 20:48
    Treba zabraniti rad radikalima ali I gradjanskoj Vojvodini.....
  • Shimmy

    03.05.2019 18:34
    Anti-Seseljevac
    Gradjanska Vojvodina da se izjasni o sudskom procesu koji traje 13 godina i pravu na sudjenje u razumnom roku.
    Koliko god ja ne voleo ovog coveka, ako za 13 godina nisu mogli da ga osude, onda nema tu sta puno vise da se prica.
    Sudstvo nam je nula, ali komentari iz inostranstva kako nama treba reforma sudstva (sto je tacno), su debilana, kad postoji ovakvo sudjenje...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna