Autor: Hina

Info
05.05.2019.
12:33
Nemački ministar zdravlja Jens Špan planira zakon koji bi novčanim kaznama od 2.500 evra sankcionisao roditelje koji svoju decu ne vakcinišu protiv morbila, prenosi dnevnik Bild.
  • Mastodont

    06.05.2019 09:47
    @Doktor

    Ja se nadam da je ovo samo početak čistke svih vas zaostalih i poremećenih koji ste zalutali u medicinu. Čuj ti njega 'izražavanje mišljenja', otvori perionicu automobila pa iznosi svoje gluposti i teorije zavere kao mišljenje, ali medicinom se baviti nećeš.
  • Doktor

    05.05.2019 19:41
    @mrva
    Lepo ste usvojili "direktive" farmako mafije i vec pretite oduzimanjem licence. Zbog izrazenog misljenja da mi se oduzme licenca? Fasisticke metode u svakodnevnoj upotrebi farmako lobista. Koliko ste novca dobili da zagovarate ove fasisticke ideje? Evo kad vec pretite dodjite vi licno da mi oduzmete licencu. Cekam vas rado
  • Stariji

    05.05.2019 19:30
    Ovaj narod se pre nije bunio
    Preporučujem da pročitate članak jedno tri ispod ovog u ovoj rubrici.
    Naslov je "Lekar u Pakistanu zarazio HIV-om najmanje 90 osoba, među njima i 65 dece".

    Poslao bih vam neke činjenice, da ih sami proverite na UN, odluke o zabranama i skandale, ali, ne može se zbog ograničenja razgovora o ovoj temi.
    Previše je postupaka van Hipokrata i zloupotrebe struke, da bi se tek tako moglo donositi
    prislno vakcinisanje.
    Siguran sam da nijedan lekar ne želi da kasnije u životu sazna da je bio uzrok zaraze koja je donela smrt nekima. Samo zato, jer je bio poslušan.

    Samo domaća vakcina sve spasava.
    Postoje razlozi što je postojao Torlak, a u zatvor bi trebao da ide ko ga je ugasio.
  • mrva

    05.05.2019 17:50
    @doktor

    ako ste zaista doktor za ovakvu izjavu trebalo bi vam oduzeti licencu za rad i/ili poništiti diplomu, a konstatacijom koju ste izneli pokazujete koliki prostakluk vlada čak i među "profesionalcima" u Srbiji...

    youtube teorije zavere i slična štiva ipak se predobro primaju u učmaloj sredini kao što je ova.

    u svakom slučaju drago mi je da zdrav razum ipak prevladava i da se u velikoj meri izašlo na kraj sa tom antivakcinaškom kastom.
  • Neobjavljen, valjda

    05.05.2019 16:54
    Veoma smrdi
    Mene boli očigledna svetska cenzura iznošenja svih dokaza i argumenata protiv ovakvog prislnog načina vakcinacije.
    Imamo primer dobijenog sudskog postupka porodice Tarsel u americi, čija je 21 godišnja ćerka umrla od, dokazano, posledica HPV vakcinacije, koja bi trebalo da je mnogo bezopasnija.
    Od morbila napraviše kugu,
    Nešto tu zaista, vrlo smrdi kada se na svetskom nivou ljudi prisiljavaju na vakcinaciju od bezopasne bolesti od koje ne umiru prosečno zdravi ljudi.
  • Doktor

    05.05.2019 14:37
    Znaci, tek planiraju da to bude zakonska obaveza. To je jos na dugackom stapu. Sad ce farmako lobisti u Srbiji da krenu da kolektivno svrsavaju na ovu vest

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna