Autor: N1

Info
05.05.2019.
18:32 > 21:19
Državna izborna komisija (DIK) Makedonije objavila je da je danas do 18.30h na izborima za predsednika države glasalo oko 44,5 odsto birača, čime je pola sata pre zatvaranja glasačkih mesta prevaziđen potreban census.
  • Bela Lagonda

    06.05.2019 11:41
    @Kondor
    Levica, odn. levi centar sve više pobeđuje u Evropi, jer vi desni populisti ništa drugo niste ni ponudili osim puke fašističke demagogije i vladavine na strahu od migranata (od Orbana nadalje). I levičare ne dovode na vlast ni Soroš, ali što je najbitnije, ni ruski hakeri (kao vas). Uzgred, Soroš je svoje bogatstvo zaradio na daleko pošteniji način od Trampa.

    Eto, jedna leva evroparlamentarka iz Hrvatske (SDP) je nedavno učinila nešto što se pozitivno reflektuje na život običnog građanina: izdejstvovala jednak kvalitet svih proizvoda u celoj EU - a šta ste vi desni populisti u poslednje tri decenije (nakon pada Berlinskog zida) preduzeli po tom pitanju - jedno veliko NIŠTA! Eto, sada u Budimpešti kupujem isti kvalitet kao u Nemačkoj, što je do nedavno bilo nezamislivo - nema više lošijeg kvaliteta za istočne članice EU.

    Lagano gubite jednu po jednu zemlju u kojima ste suvereno vladali... Slovačku, Španiju, Makedoniju... i nećete se dočepati EU parlamenta, zato gubite nerve i tu vas razumem.
  • lala4ever

    06.05.2019 01:46
    @Kondor
    Uczaprnje, rusofili! Pobedio Stevo! Makedonski narod očito (i s punim pravom) ne misli k'o vi raspale patriJoCke botine! :P
  • Kondor

    05.05.2019 21:02
    @lala4ever
    Osovina Rusija-Kina-Iran ima budućnost, a ne trula EU (koju vode baba-Merkelka i gerontofil Makron). Deda Soroš možda ima kinte da siromašnim (severo)Makedoncima plaća da glasaju za levičarske prodavce magle, ali neće to da prođe u bogatijim i ozbiljnijim državama. Tvrđava Evropa - hrišćanska i tradicionalna!!!!
  • lala4ever

    05.05.2019 19:35
    Kukafica meni pobeglo
    Napred, Stevo! :)

    Sorry, Goco, šef Nidžers ti ne može pružiti rame za plakanje, jer pobeže podvijena repa kod Viktatora u Orbanistan! :D

    Stop desnim rusofilima - stop Orban-Benonovoj Crnoj Internacionali!

    2019. = nova 1989. a NE nova 1939.!

    P.S. Nije slučajno Onaj Gore stavio srce na levu stranu. :)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna